Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-22 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
USA New Zealand
cio-532-lw Tactiek usa
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
72 gemiddelde waardering 70.8
outstanding Schieten excellent
formidable Passen outstanding
excellent Verdedigen incredible


3e minuut.
Inworp. Hird zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocks geeft de bal voor. Petherick maakt een snoekduik en kopt de bal. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Hird passt de bal met de wreef. Cocks met een sublieme pass. Chadwick rent richting de bal. Chadwick haalt uit met een fantastische trap. Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - New Zealand 0:1

7e minuut.
Courtney probeert naar een medespeler te passen. Lanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - New Zealand 1:1

9e minuut.
Cocks met een sublieme pass. Hird bereikt de bal nog maar net als eerste. Hird passt de bal zonder na te denken. Petherick rent richting de bal. Petherick draait met de bal, schiet en ... Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Steinbrenner passt de bal met de wreef. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel. Picard bokst de bal weg.

22e minuut.
Weddle geeft een lange en hoge pass. Inworp. King met een snelle inworp. Wells geeft een hoge lob. Parrish springt en kopt de bal. Picard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Steinbrenner geeft een hoge lob. Hird is nu in balbezit. Parrish onderschept slim de pass. Parrish schiet op doel. Picard probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Courtney. Steinbrenner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wells met een snel genomen vrije trap. Parrish krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 54%, New Zealand 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - New Zealand 1:1

55e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish rent richting de bal. Weddle maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Weddle naar de kleedkamers voor een vroege douche. Parrish raakt geblesseerd tijdens het duel. Hawkey komt het veld opgelopen. Lanev komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hird rent richting de bal. Inworp. Hird zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocks geeft een hoge lob. Petherick springt en kopt de bal. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Wells met een sublieme pass. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner geeft een lange en hoge pass. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells met een sublieme pass. Valentino rent richting de bal. Valentino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - New Zealand 2:1

81e minuut.
Cocks passt de bal met de wreef. Hird met een sublieme pass. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick schiet op doel. Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - New Zealand 2:2

85e minuut.
Valentino verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish rent richting de bal. Parrish heeft problemen om de bal te vangen. Valentino rent richting de bal. Valentino schiet op doel. Picard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 44%, New Zealand 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - New Zealand 2:2