Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-26 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Buffalo Sabres Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Buffalo Sabres block heads
4-4-2 (BUF) Tactiek 532
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 32.5
very good Schieten average
very good Passen weak
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Ifrach probeert naar een medespeler te passen. Antoñana geeft de bal voor. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Ifrach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 1:0

8e minuut.
Gibbs verovert de bal door een tackle van achteren. de Cordeiro speelt de bal door. Klungelig pakt Halikowski de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Ifrach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 2:0

10e minuut.
Noriel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hügli met een snelle inworp. Svatoš geeft een lange en hoge pass. Jerski krijgt zijn hoofd ertegen. Ifrach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Jerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Məmmədquluzadə de bal onder controle te krijgen. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Halikowski kopt de bal weg. Noriel probeert de bal met de borst te controleren. Ateşli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 3:0

17e minuut.
Ateşli rent richting de bal. Ateşli passt de bal in één keer door. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski schiet op doel. Ifrach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Inworp. de Cordeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibbs rent richting de bal. Gibbs geeft een hoge lob. Jerski springt en kopt de bal. Ifrach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədquluzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jerski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Hügli passt de bal met de wreef. Svatoš speelt de bal door. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Məmmədquluzadə de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ateşli is nu in balbezit. Svatoš is nu in balbezit. Ateşli rent richting de bal. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 4:0

25e minuut.
Waligóra probeert naar een medespeler te passen. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs passt de bal zonder na te denken. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski schiet op doel. Ifrach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ateşli is nu in balbezit. Svatoš probeert naar een medespeler te passen. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Ifrach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Məmmədquluzadə geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gibbs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerski rent richting de bal. Jerski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gibbs geeft de bal voor. Məmmədquluzadə heeft problemen om de bal te vangen. Ateşli rent richting de bal. Jerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Doeltrap. Ifrach trapt de bal weg. Svatoš kopt de bal weg. Ateşli is nu in balbezit. Ateşli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Antoñana onderschept slim de pass. Antoñana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Məmmədquluzadə de bal. Ateşli rent richting de bal. Ateşli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hügli rent richting de bal. Hügli geeft een lange en hoge pass. Gibbs met een sublieme pass. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 5:0

41e minuut.
Mourão passt de bal zonder na te denken. Hügli is nu in balbezit. Hügli geeft een lange en hoge pass. Ateşli is nu in balbezit. Ateşli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 6:0

43e minuut.
Waligóra geeft de bal voor. Ateşli is nu in balbezit. Ateşli passt de bal zonder na te denken. Jerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 22%, block heads 78%.
Buffalo Sabres - block heads 6:0

57e minuut.
Klungelig pakt Mourão de bal. Mourão geeft de bal voor. Ateşli kopt de bal weg. Jerski rent richting de bal. Jerski haalt uit met een fantastische trap. Ifrach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Gabarin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibbs met een sublieme pass. Jerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gibbs met de inworp. Antoñana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Məmmədquluzadə de bal. Svatoš rent richting de bal. Svatoš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ateşli speelt de bal door. Halikowski is nu in balbezit. Vilian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antoñana komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Gibbs rent richting de bal. Gibbs passt de bal met de wreef. Jerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski schiet op doel. Ifrach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 7:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svatoš met de inworp. Plati rent richting de bal. Antoñana verovert de bal door een tackle van achteren. Antoñana geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 8:0

75e minuut.
Ateşli onderschept slim de pass. Svatoš geeft een hoge lob. Zagorac heeft problemen om de bal te vangen. Jerski rent richting de bal. Jerski draait met de bal, schiet en ... Ifrach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 9:0

76e minuut.
Jerski rent richting de bal. Jerski passt de bal met de wreef. Vilian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşli verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ifrach met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hügli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svatoš geeft de bal voor. Jerski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Məmmədquluzadə de bal. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Ateşli is nu in balbezit. Ateşli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - block heads 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 23%, block heads 77%.
Buffalo Sabres - block heads 10:0