Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ventura c.f. FormulaManager
4-1-2-3 ventu Tactiek 5-3-2 Ext
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
69.4 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Inworp. Gramczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özal met een sublieme pass. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Costa geeft de bal voor. Leonov kopt de bal weg. Vitulli heeft problemen om de bal te vangen. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Marchal passt de bal met de wreef. Daar is De Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Palma met een sublieme pass. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan passt de bal zonder na te denken. Özal geeft een lange en hoge pass. Vásquez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - FormulaManager 0:1

13e minuut.
Denoncourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bellisario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellisario haalt uit met een fantastische trap. Stępień probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
De Palma is nu in balbezit. De Palma geeft de bal voor. Denoncourt is nu in balbezit. Marchal onderschept slim de pass. Marchal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ventura c.f. - FormulaManager 1:1

18e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Oszenda rent richting de bal. Gramczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gramczewski geeft een lange en hoge pass. Estevan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Estevan stond buitenspel. Savaşkan komt het veld opgelopen. Kloss komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Savaşkan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hervás met de inworp. De Palma geeft de bal voor. Bellisario krijgt zijn hoofd ertegen. Stępień bokst de bal weg.

29e minuut.
Etienne geeft een hoge lob. Estevan rent richting de bal. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan verovert de bal door een tackle van achteren. Estevan draait met de bal, schiet en ... Elytis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Costa onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Costa controleert de bal met de borst. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski passt de bal zonder na te denken. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gramczewski met een snelle inworp. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal passt de bal in één keer door. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Elytis bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Denoncourt met de inworp. Gramczewski geeft de bal voor. Estevan heeft problemen om de bal te vangen. Estevan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Özal met een sublieme pass. Klungelig pakt Vásquez de bal. Mutis begaat een overtreding. Mutis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Vásquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Etienne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gramczewski heeft problemen om de bal te vangen. Gramczewski speelt de bal door. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - FormulaManager 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ventura c.f. 66%, FormulaManager 34%.
ventura c.f. - FormulaManager 1:2

49e minuut.
Kloss geeft de bal voor. Vásquez controleert de bal met de borst. Mutis geeft een lange en hoge pass. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario haalt uit met een fantastische trap. Stępień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Estevan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vitulli neemt vlug de vrije trap. De Palma rent richting de bal. De Palma geeft een lange en hoge pass. Bellisario maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Estevan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vitulli. Estevan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schab komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Savaşkan kopt de bal weg. De Palma geeft een lange en hoge pass. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ventura c.f. - FormulaManager 2:2

68e minuut.
Gramczewski probeert de bal met de borst te controleren. Gramczewski geeft een hoge lob. Estevan kopt de bal weg. Daar is Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Elytis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Estevan de bal. Hervás verovert de bal door een tackle van achteren. Hervás geeft de bal voor. Schab geeft de bal voor. Estevan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Savaşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft een hoge lob. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski geeft een hoge lob. Elytis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Feltrino verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrino geeft de bal voor. Vitulli is nu in balbezit. Estevan verovert de bal door een tackle van achteren. Estevan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Feltrino met een sublieme pass. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobeş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bellisario legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Stępień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Vitulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitulli geeft een hoge lob. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - FormulaManager 3:2

90e minuut.
Gramczewski speelt de bal door. Etienne rent richting de bal. Etienne passt de bal zonder na te denken. Estevan is nu in balbezit. Estevan draait met de bal, schiet en ... Elytis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ventura c.f. 54%, FormulaManager 46%.
ventura c.f. - FormulaManager 3:2