Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc panga Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
fc panga FC Tondi Red
taktika1 Tactiek 4-1-3-2
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 29
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 49.7
poor Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Daar is La Torta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Torta speelt de bal door. Kalda speelt de bal door. Ehamaa is nu in balbezit. Ehamaa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vroutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vroutos passt de bal met de wreef. Pihlak met een sublieme pass. La Torta is nu in balbezit. La Torta schiet op doel. Cáceres bokst de bal weg.

10e minuut.
Ehamaa passt de bal in één keer door. Kalda rent richting de bal. Kalda passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Martínez kopt de bal weg. Kalda rent richting de bal. Kalda passt de bal zonder na te denken. Pihlanen is nu in balbezit. Pihlanen haalt uit met een fantastische trap. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ehamaa probeert naar een medespeler te passen. Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen geeft een hoge lob. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Foster de bal. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky geeft een lange en hoge pass. La Torta is nu in balbezit. La Torta schiet op doel. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Tendys is nu in balbezit. Ehamaa onderschept slim de pass. Ehamaa passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ehamaa speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster geeft de bal voor. Daar is Kalda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalda geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc panga - FC Tondi Red 0:1

36e minuut.
Czachowski kopt de bal weg. Cristofano rent richting de bal. Rahu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rahu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Siroglavić komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Siroglavić is nu in balbezit. La Torta rent richting de bal. Tokat speelt de bal door. Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić haalt uit met een fantastische trap. Cáceres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc panga 80%, FC Tondi Red 20%.
fc panga - FC Tondi Red 0:1

48e minuut.
Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić passt de bal in één keer door. Daar is Pihlanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc panga - FC Tondi Red 0:2

50e minuut.
Késmárky geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. La Torta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siroglavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Siroglavić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Syx kopt de bal weg. Kalda rent richting de bal. Kalda geeft een lange en hoge pass. Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tendys bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torta verovert de bal door een tackle van achteren. La Torta passt de bal in één keer door. Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić schiet op doel. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ehamaa speelt de bal door. La Torta rent richting de bal. Met opzet legt Tokat zijn tegenspeler op de grond. Tokat krijgt een gele kaart. La Torta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ehamaa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Cáceres trapt de bal weg. Pihlanen kopt de bal weg. Daar is Siroglavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siroglavić draait met de bal, schiet en ... Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
La Torta is nu in balbezit. Tendys begaat een overtreding. La Torta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. La Torta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalda kopt de bal weg. Siroglavić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kalda passt de bal zonder na te denken. Daar is Pihlanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Kalda geeft een hoge lob. Pihlanen probeert de bal aan de voet te houden. Czachowski is nu in balbezit. Ehamaa onderschept slim de pass. Ehamaa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc panga - FC Tondi Red 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc panga 87%, FC Tondi Red 13%.
fc panga - FC Tondi Red 0:3