Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-29 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
USA Argentina
cio-532-lw Tactiek la cinco
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
71.6 gemiddelde waardering 78.9
formidable Schieten excellent
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


28e minuut.
Xander geeft een hoge lob. Boreaux probeert naar een medespeler te passen. Busch heeft problemen om de bal te vangen. Baetti verovert de bal door een tackle van achteren. Baetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 53%, Argentina 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - Argentina 0:0

54e minuut.
Busch neemt vlug de vrije trap. Huanambal kopt de bal weg. Wells met een sublieme pass. Valentino rent richting de bal. Valentino schiet op doel. Cellay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Llufken atu de bal onder controle te krijgen. Valentino rent richting de bal. Miglio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valentino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parrish kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Valentino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cazenave komt het veld opgelopen. Caletto komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Steinbrenner rent richting de bal. Inworp. Steinbrenner met een snelle inworp. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Maffezini is nu in balbezit. Cazenave rent richting de bal. Cazenave passt de bal zonder na te denken. Maffezini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffezini draait met de bal, schiet en ... Branch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 51%, Argentina 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - Argentina 0:0