Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-09-02 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Maksimir
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Slaven United Zmajevi
3-3 Tactiek trening
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
40 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 32.5
goed Schieten matig
solide Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Graham kopt de bal weg. Armendáriz is nu in balbezit. Boca onderschept slim de pass. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 1:0

3e minuut.
Daar is Graham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graham speelt de bal door. Daar is Popovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Uluarslan met een sublieme pass. Răducan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 2:0

8e minuut.
Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral geeft de bal voor. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 3:0

9e minuut.
Armendáriz met een sublieme pass. Inworp. Răducan met een snelle inworp. Boca controleert de bal met de borst. Boca schiet op doel. Deaconescu bokst de bal weg. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ... Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 4:0

12e minuut.
Uluarslan passt de bal zonder na te denken. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan passt de bal zonder na te denken. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... Deaconescu bokst de bal weg. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 5:0

15e minuut.
Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński passt de bal zonder na te denken. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 6:0

17e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Răducan passt de bal zonder na te denken. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 7:0

20e minuut.
Bertanza is nu in balbezit. Uluarslan is nu in balbezit. Uluarslan geeft de bal voor. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. Deaconescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 8:0

22e minuut.
Klungelig pakt Popovici de bal. Boca is nu in balbezit. Zrilić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zrilić krijgt een gele kaart. Boca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boca legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 9:0

25e minuut.
Uluarslan is nu in balbezit. Ersöz onderschept slim de pass. Ersöz met een sublieme pass. Meşeci is nu in balbezit. Meşeci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Răducan de bal. Răducan passt de bal in één keer door. Szmajdziński is nu in balbezit. Meşeci onderschept slim de pass. Meşeci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ersöz met een sublieme pass. Răducan speelt de bal door. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 10:0

31e minuut.
Boca draait met de bal, schiet en ... Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Răducan geeft de bal voor. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Jasiejko geeft een hoge lob. Inworp. Meşeci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Uluarslan met een sublieme pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Boca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boca haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 11:0

44e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Răducan passt de bal zonder na te denken. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Meşeci rent richting de bal. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel. Deaconescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaven United 31%, Zmajevi 69%.
Slaven United - Zmajevi 12:0

49e minuut.
Graham rent richting de bal. Graham passt de bal in één keer door. Armendáriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Boca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 13:0

50e minuut.
Armendáriz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ersöz de bal. Boca is nu in balbezit. Boca haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Popovici passt de bal zonder na te denken. Uluarslan rent richting de bal. Uluarslan geeft een hoge lob. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Răducan rent richting de bal. Răducan geeft een hoge lob. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Răducan geeft een lange en hoge pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 14:0

62e minuut.
Zrilić geeft een hoge lob. Meşeci kopt de bal weg. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca onderschept slim de pass. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Armendáriz rent richting de bal. Uluarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Uluarslan passt de bal met de wreef. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 15:0

68e minuut.
Armendáriz is nu in balbezit. Uluarslan onderschept slim de pass. Uluarslan geeft een lange en hoge pass. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boca is nu in balbezit. Boca haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 16:0

73e minuut.
Ersöz passt de bal zonder na te denken. Armendáriz is nu in balbezit. Boca onderschept slim de pass. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 17:0

74e minuut.
Meşeci met een sublieme pass. Armendáriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Boca draait met de bal, schiet en ... Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 18:0

76e minuut.
Răducan rent richting de bal. Răducan speelt de bal door. Boca is nu in balbezit. Boca haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Salik trapt de bal weg. Armendáriz is nu in balbezit. Uluarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Uluarslan draait met de bal, schiet en ... Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 19:0

81e minuut.
Meşeci passt de bal zonder na te denken. Răducan geeft een hoge lob. Boca kopt de bal weg. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Uluarslan heeft problemen om de bal te vangen. Uluarslan passt de bal zonder na te denken. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 20:0

88e minuut.
Armendáriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Armendáriz speelt de bal door. Graham kan de bal niet met de borst controleren. Boca is nu in balbezit. Boca haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaven United 25%, Zmajevi 75%.
Slaven United - Zmajevi 21:0