Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-09-06 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BİLGETÜRK ARENA
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Bilgetürk StoTheR FC
KLASİK 532 Tactiek Proovimeteisiti
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
43 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten average
outstanding Passen adequate
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Thiện rent richting de bal. Mạnh Thiện speelt de bal door. Daar is Błachaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błachaniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Służewski onderschept slim de pass. Ostrivny controleert de bal met de borst. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện draait met de bal, schiet en ... Újváry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mạnh Thiện geeft een lange en hoge pass. Macías is nu in balbezit. Błachaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Błachaniec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Demetradze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmangazi geeft de bal voor. Mạnh Thiện springt en kopt de bal. Újváry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 1:0

6e minuut.
Podczaski rent richting de bal. Demetradze verovert de bal door een tackle van achteren. Demetradze met een sublieme pass. Błachaniec is nu in balbezit. Błachaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 2:0

10e minuut.
Újváry trapt de bal weg. Ardem kopt de bal weg. Zanfi rent richting de bal. Błachaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Błachaniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Daar is Bittar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmangazi geeft een hoge lob. Błachaniec kopt de bal weg. Mạnh Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Thiện draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanfi speelt de bal door. Demetradze met een sublieme pass. Mạnh Thiện rent richting de bal. Mạnh Thiện schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 3:0

17e minuut.
Demetradze probeert naar een medespeler te passen. Osmangazi probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Thiện rent richting de bal. Mạnh Thiện haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Podczaski kopt de bal weg. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi geeft de bal voor. Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện haalt uit met een fantastische trap. Újváry bokst de bal weg. Błachaniec rent richting de bal. Błachaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 4:0

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Újváry niet meer kan verder spelen. Aune komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Obreshkov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obreshkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mạnh Thiện krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 5:0

27e minuut.
Zanfi kopt de bal weg. Osmangazi speelt de bal door. Demetradze heeft problemen om de bal te vangen. Demetradze geeft een lange en hoge pass. Mạnh Thiện maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Błachaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec draait met de bal, schiet en ... Aune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 6:0

31e minuut.
Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec is nu in balbezit. Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Torje passt de bal zonder na te denken. Kiełtyka rent richting de bal. Osmangazi maakt een afschuwelijke overtreding. Osmangazi krijgt een gele kaart. Kiełtyka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kiełtyka kan niet meer verder spelen. Untera komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Thiện rent richting de bal. Mạnh Thiện haalt uit met een fantastische trap. Aune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 7:0

37e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer geeft een lange en hoge pass. Mạnh Thiện rent richting de bal. Mạnh Thiện draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Błachaniec is nu in balbezit. Błachaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 8:0

39e minuut.
Szolomayer passt de bal met de wreef. Demetradze is nu in balbezit. Demetradze speelt de bal door. Błachaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ardem passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Demetradze de bal. Demetradze probeert naar een medespeler te passen. Błachaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilgetürk 26%, StoTheR FC 74%.
Bilgetürk - StoTheR FC 9:0

48e minuut.
Służewski controleert de bal met de borst. Błachaniec geeft een lange en hoge pass. Mạnh Thiện is nu in balbezit. Mạnh Thiện haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 10:0

49e minuut.
Zanfi met een sublieme pass. Obreshkov probeert de bal aan de voet te houden. Erbaş speelt de bal door. Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cools komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Macías passt de bal zonder na te denken. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi passt de bal in één keer door. Demetradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetradze passt de bal zonder na te denken. Aune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Gianazza geeft de bal voor. Mạnh Thiện rent richting de bal. Służewski begaat een overtreding. Służewski krijgt een gele kaart. Mạnh Thiện raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Osmangazi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Aune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mạnh Thiện rent richting de bal. Mạnh Thiện schiet op doel. Aune probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

53e minuut.
Błachaniec kopt de bal weg. Daar is Mạnh Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macías schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Macías naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Zanfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Błachaniec rent richting de bal. Błachaniec haalt uit met een fantastische trap. Aune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 11:0

59e minuut.
Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi passt de bal in één keer door. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện draait met de bal, schiet en ... Aune bokst de bal weg. Mạnh Thiện is nu in balbezit. Mạnh Thiện draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 12:0

60e minuut.
Mạnh Thiện is nu in balbezit. Służewski rent richting de bal. Mạnh Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Błachaniec is nu in balbezit. Błachaniec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Ostrivny trapt de bal weg van het doel. Osmangazi kopt de bal weg. Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 13:0

64e minuut.
Podczaski passt de bal in één keer door. Służewski is nu in balbezit. Mạnh Thiện onderschept slim de pass. Mạnh Thiện schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Erbaş is nu in balbezit. Erbaş passt de bal in één keer door. Błachaniec is nu in balbezit. Błachaniec haalt uit met een fantastische trap. Aune probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Obreshkov passt de bal met de wreef. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi passt de bal in één keer door. Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 14:0

77e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov passt de bal zonder na te denken. Błachaniec is nu in balbezit. Błachaniec schiet op doel. Aune probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 15:0

83e minuut.
Demetradze met een snelle inworp. Osmangazi speelt de bal door. Obreshkov speelt de bal door. Mạnh Thiện is nu in balbezit. Mạnh Thiện schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Osmangazi speelt de bal door. Klungelig pakt Obreshkov de bal. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Błachaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec draait met de bal, schiet en ... Aune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Osmangazi speelt de bal door. Demetradze geeft de bal voor. Błachaniec heeft problemen om de bal te vangen. Błachaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - StoTheR FC 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilgetürk 25%, StoTheR FC 75%.
Bilgetürk - StoTheR FC 16:0