Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelobaz Semper Fidelis
343 Tactiek 4123
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 49.8
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Lejnert rent richting de bal. Stupar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sztipánovics. Sztipánovics krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Molkowski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molkowski met de inworp. Sztipánovics heeft problemen om de bal te vangen. Sztipánovics geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Foley Sheridan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński geeft de bal voor. Çiftçi kopt de bal weg. Pirrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Foley Sheridan met een sublieme pass. Pijanowski is nu in balbezit. Helminger is nu in balbezit. Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stupar passt de bal zonder na te denken. Pijanowski rent richting de bal. Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert onderschept slim de pass. Lejnert draait met de bal, schiet en ... Pirrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley Sheridan is nu in balbezit. Pijanowski rent richting de bal. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley Sheridan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 73%, Semper Fidelis 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Kelobaz - Semper Fidelis 0:0

46e minuut.
Ferdinand komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lejnert passt de bal zonder na te denken. Stupar is nu in balbezit. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... Pirrone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftçi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - Semper Fidelis 0:1

49e minuut.
Helminger passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferdinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupar is nu in balbezit. Stupar draait met de bal, schiet en ... Pirrone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - Semper Fidelis 0:2

50e minuut.
Wichura rent richting de bal. Wichura passt de bal in één keer door. Daar is Foley Sheridan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foley Sheridan passt de bal zonder na te denken. Helminger geeft een hoge lob. Pirrone bokst de bal weg. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - Semper Fidelis 0:3

54e minuut.
Helminger rent richting de bal. Helminger passt de bal met de wreef. Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupar verovert de bal door een tackle van achteren. Stupar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Foley Sheridan passt de bal met de wreef. Helminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Helminger passt de bal zonder na te denken. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand schiet op doel. Pirrone bokst de bal weg.

58e minuut.
Ferdinand rent richting de bal. Çiftçi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferdinand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buciński neemt de penalty, wat een uithaal! Pirrone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - Semper Fidelis 0:4

65e minuut.
Foley Sheridan geeft een lange en hoge pass. Lejnert heeft problemen om de bal te vangen. Lejnert passt de bal in één keer door. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand schiet op doel. Pirrone bokst de bal weg.

67e minuut.
Sztipánovics is nu in balbezit. Lejnert onderschept slim de pass. Lejnert speelt de bal door. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley Sheridan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pirrone trapt de bal weg. Lejnert kopt de bal weg. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Helminger met een sublieme pass. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley Sheridan speelt de bal door. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zarandona is nu in balbezit. Zarandona geeft een lange en hoge pass. Lejnert kopt de bal weg. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... Pirrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Stupar heeft problemen om de bal te vangen. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert met een sublieme pass. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley Sheridan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Buciński met een sublieme pass. Stupar is nu in balbezit. Stupar passt de bal in één keer door. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 78%, Semper Fidelis 22%.
Team Kelobaz - Semper Fidelis 0:4