Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man United F.C adrianos@club
marian Tactiek Aditionala 2
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 48.8
goed Schieten goed
solide Passen redelijk
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Piesiura geeft een hoge lob. Kovačević kopt de bal weg. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - adrianos@club 0:1

6e minuut.
van Zwieten rent richting de bal. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačević rent richting de bal. Kovačević schiet op doel. Alburquerque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - adrianos@club 0:2

14e minuut.
Kovačević passt de bal zonder na te denken. van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten probeert naar een medespeler te passen. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - adrianos@club 0:3

18e minuut.
Arcas Piqueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcas Piqueres passt de bal met de wreef. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Long probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Afonso kopt de bal weg. Tallote speelt de bal door. Contini is nu in balbezit. Kovačević is nu in balbezit. Kovačević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - adrianos@club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 44%, adrianos@club 56%.
Man United F.C - adrianos@club 0:4

46e minuut.
Brzeżański komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mola passt de bal in één keer door. Arcas Piqueres rent richting de bal. Rembrak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arcas Piqueres moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arcas Piqueres kan niet meer verder spelen. Heller komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Vanović rent richting de bal. Vanović met een sublieme pass. Santander is nu in balbezit. Santander draait met de bal, schiet en ... Tuấn Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mola probeert naar een medespeler te passen. Gołębiewski heeft problemen om de bal te vangen. Santander speelt de bal door. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Contini passt de bal in één keer door. van Zwieten rent richting de bal. Kuchar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Zwieten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Contini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - adrianos@club 0:5

77e minuut.
Machnicki met een sublieme pass. Mola speelt de bal door. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - adrianos@club 1:5

82e minuut.
Vanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski rent richting de bal. Vanović onderschept slim de pass. Vanović haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - adrianos@club 2:5

89e minuut.
Rembrak kopt de bal weg. Heller is nu in balbezit. Heller geeft de bal voor. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 33%, adrianos@club 67%.
Man United F.C - adrianos@club 2:5