Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Quartu Sant`Elena
zeta Tactiek FP4NOINCROCIA2
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 7
27.8 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten very good
average Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Negroni verovert de bal door een tackle van achteren. Negroni probeert naar een medespeler te passen. Unali rent richting de bal. Unali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Libera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lux komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Unali bereikt de bal nog maar net als eerste. Unali geeft een hoge lob. Pantano is nu in balbezit. Pantano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cervantes de bal onder controle te krijgen. Bertotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Unali is nu in balbezit. Unali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bertotto trapt de bal weg. Hrenciuc kopt de bal weg. Daar is Lux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagna rent richting de bal. Sagna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Negroni probeert naar een medespeler te passen. Unali rent richting de bal. Unali heeft problemen om de bal te vangen. Unali schiet op doel. Bertotto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo - Quartu Sant`Elena 0:1

28e minuut.
Sperduto geeft een hoge lob. Doeltrap. Bertotto trapt de bal weg van het doel. Pantano heeft problemen om de bal te vangen. Pantano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Barlettai geeft een hoge lob. Unali rent richting de bal. Unali passt de bal in één keer door. Piredda rent richting de bal. Piredda haalt uit met een fantastische trap. Bertotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Negroni neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cervantes de bal. Unali bereikt de bal nog maar net als eerste. Unali draait met de bal, schiet en ... Bertotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo - Quartu Sant`Elena 0:2

40e minuut.
Hrenciuc geeft een hoge lob. Daar is Barlettai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov haalt uit met een fantastische trap. Nenci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo 50%, Quartu Sant`Elena 50%.
Dynamo - Quartu Sant`Elena 0:2

46e minuut.
Maradona rent richting de bal. Maradona geeft een lange en hoge pass. Unali kopt de bal weg. Piredda is nu in balbezit. Piredda haalt uit met een fantastische trap. Bertotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo - Quartu Sant`Elena 0:3

54e minuut.
Maradona maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Unali probeert de bal met de borst te controleren. Negroni is nu in balbezit. Unali bereikt de bal nog maar net als eerste. Unali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Uneken met een snelle inworp. Barlettai is nu in balbezit. Cankurtaran verovert de bal door een tackle van achteren. Yovov is nu in balbezit. Yovov schiet op doel. Paal! Nenci bokst de bal weg. Lesizza controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lux met een harde bal richting middenveld. Negroni kopt de bal weg. Unali rent richting de bal. Unali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cervantes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sperduto met een snelle inworp. Piredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piredda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sperduto speelt de bal door. Digiuni is nu in balbezit. Piredda verovert de bal door een tackle van achteren. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Negroni is nu in balbezit. Polanco probeert naar een medespeler te passen. Unali is nu in balbezit. Unali haalt uit met een fantastische trap. Bertotto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Sperduto rent richting de bal. Uneken is nu in balbezit. Sperduto maakt een afschuwelijke overtreding. Sperduto krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Unali controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Polanco neemt vlug de vrije trap. Cankurtaran kopt de bal weg. Yovov is nu in balbezit. Yovov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lesizza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cervantes de bal. Cervantes geeft een lange en hoge pass. Sagna is nu in balbezit. Sagna schiet op doel. Nenci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yovov is nu in balbezit. Yovov schiet op doel. Nenci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo 52%, Quartu Sant`Elena 48%.
Dynamo - Quartu Sant`Elena 0:3