Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc panga JK Karjaküla
taktika1 Tactiek kolm
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 42.1
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Namdar geeft een hoge lob. Masik probeert de bal aan de voet te houden. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein draait met de bal, schiet en ... Cáceres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc panga - JK Karjaküla 0:1

26e minuut.
Suurpere controleert de bal met de borst. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann passt de bal in één keer door. Daar is Jadlóczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jadlóczky schiet op doel. Lello bokst de bal weg.

42e minuut.
Gianoli met een sublieme pass. Metsamaa rent richting de bal. Metsamaa passt de bal zonder na te denken. Xiaobing rent richting de bal. Xiaobing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc panga 64%, JK Karjaküla 36%.
fc panga - JK Karjaküla 0:1

47e minuut.
Inworp. Aidnik komt het veld opgelopen. Metsamaa met de inworp. Suurpere is nu in balbezit. Suurpere geeft de bal voor. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein schiet op doel. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Namdar geeft een lange en hoge pass. Masik bereikt de bal nog maar net als eerste. Venetidis verovert de bal door een tackle van achteren. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Masik rent richting de bal. Pompilio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Masik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lobstein legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc panga - JK Karjaküla 0:2

79e minuut.
Šimáně passt de bal met de wreef. Xiaobing bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gianoli. Gianoli krijgt een gele kaart. Xiaobing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suurpere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Masik rent richting de bal. Masik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Xiaobing bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyguła. Xiaobing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suurpere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lobstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc panga 61%, JK Karjaküla 39%.
fc panga - JK Karjaküla 0:2