Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-24 13:00
  • Competitiewedstrijd: Group I
  • Stadion: Ireland Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Ireland Venezuela
6-3-1 Tactiek 5-3-2 (1.0)
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 77.8
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Inworp. Villanueva met de inworp. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez geeft een lange en hoge pass. Prieto krijgt zijn hoofd ertegen. Farren bokst de bal weg. Paal!

9e minuut.
Pérez speelt de bal door. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos passt de bal met de wreef. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... Farren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Carmody bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmody geeft een lange en hoge pass. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Higuera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Venezuela 1:0

20e minuut.
Pérez speelt de bal door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela passt de bal in één keer door. Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzual draait met de bal, schiet en ... Farren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is McGlynn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurel met een sublieme pass. Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 59%, Venezuela 41%.
Ireland - Venezuela 1:0

46e minuut.
Bejarano komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Maurel is nu in balbezit. McGlynn verovert de bal door een tackle van achteren. McGlynn probeert naar een medespeler te passen. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Higuera met een harde bal richting middenveld. Bejarano kopt de bal weg. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela passt de bal in één keer door. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel. Farren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ireland - Venezuela 1:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Villanueva passt de bal met de wreef. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay maakt een afschuwelijke overtreding. Fay krijgt een gele kaart. Jordan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villanueva komt bij de bal en schiet. Farren bokst de bal weg.

75e minuut.
McGlynn kopt de bal weg. Aponte geeft een hoge lob. Burgess bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Education onderschept slim de pass. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Farren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Farren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Burgess kopt de bal weg. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Farren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Varela is nu in balbezit. Bruins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caffrey komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Bruins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft de bal voor. Jordan is nu in balbezit. Jordan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Farren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prieto springt en kopt de bal. Burgess onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villanueva zal de hoekschop nemen. Jordan rent richting de bal. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Venezuela 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 64%, Venezuela 36%.
Ireland - Venezuela 1:2