Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-31 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group I
  • Stadion: Hayastan Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Hayastan Ireland
Hayastan2 Tactiek 5-3-2 x2 att
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.3 gemiddelde waardering 70.1
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


14e minuut.
Fay probeert naar een medespeler te passen. McGlynn is nu in balbezit. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay geeft een lange en hoge pass. Wale krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hovsepyan passt de bal zonder na te denken. Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan passt de bal met de wreef. Poghosyan rent richting de bal. Poghosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 40%, Ireland 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hayastan - Ireland 0:0

47e minuut.
McGlynn speelt de bal door. Carmody is nu in balbezit. Boyajyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyajyan krijgt een gele kaart. Carmody is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McGlynn met een snel genomen vrije trap. Bruins rent richting de bal. Bruins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chorekyan geeft de bal voor. Noonan kopt de bal weg. Education probeert de bal met de borst te controleren. Poghosyan is nu in balbezit. Poghosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Ireland 1:0

55e minuut.
Chorekyan passt de bal in één keer door. Poghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poghosyan passt de bal in één keer door. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Ireland 2:0

56e minuut.
Ghazarosyan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Minassyan komt het veld opgelopen. Chorekyan met de inworp. Poghosyan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bruins ... Strafschop! Bruins krijgt een gele kaart. Poghosyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malkhasyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Farren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Minassyan passt de bal zonder na te denken. Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan geeft een lange en hoge pass. Malkhasyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Farren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Ireland 3:0

66e minuut.
Hakobyan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay passt de bal zonder na te denken. Malkhasyan is nu in balbezit. Bruins verovert de bal door een tackle van achteren. Bruins schiet op doel. Khachaturyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wale rent richting de bal. Wale schiet op doel. Khachaturyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Wale controleert de bal met de borst. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins rent richting de bal. Wale is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 34%, Ireland 66%.
Hayastan - Ireland 3:0