Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-31 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group A
  • Stadion: Slovensko Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Slovensko Īrān
4-3-3 Tactiek Iran ( Arek)
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
77.5 gemiddelde waardering 59
magical Schieten good
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Romančík passt de bal zonder na te denken. Simkanin probeert naar een medespeler te passen. Kačera is nu in balbezit. Kačera schiet op doel. Bolgofiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 1:0

6e minuut.
Adamjak is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romančík neemt de hoekschop. Adamjak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 2:0

7e minuut.
Daar is Nasiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nasiri zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nasiri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nasiri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Romančík passt de bal met de wreef. Simkanin rent richting de bal. Simkanin passt de bal met de wreef. Belasko is nu in balbezit. Belasko schiet op doel. Bolgofiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Alam kopt de bal weg. Ceglár speelt de bal door. Simkanin geeft een hoge lob. Belasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Fedorčák geeft een hoge lob. Adamjak is nu in balbezit. Adamjak passt de bal in één keer door. Kačera rent richting de bal. Kačera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Riafa geeft een hoge lob. Blyacha geeft een hoge lob. Kačera is nu in balbezit. Kačera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ala met een snelle inworp. Romančík geeft de bal voor. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasko haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Fedorčák kopt de bal weg. Romančík rent richting de bal. Romančík geeft een lange en hoge pass. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adamjak rent richting de bal. Adamjak met een sublieme pass. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera schiet op doel. Bolgofiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 3:0

26e minuut.
Vaníček passt de bal zonder na te denken. Simkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Riafa begaat een overtreding. Riafa krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kadúk heeft problemen om de bal te vangen. Frabianeri rent richting de bal. Kadúk onderschept slim de pass. Frabianeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frabianeri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Belasko rent richting de bal. Neagone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belasko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simkanin met een snel genomen vrije trap. Belasko springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Inworp. Riafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko 29%, Īrān 71%.
Slovensko - Īrān 3:0

47e minuut.
Belasko is nu in balbezit. Moullai is nu in balbezit. Kačera onderschept slim de pass. Kačera haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 4:0

48e minuut.
Ala geeft een lange en hoge pass. Kadúk is nu in balbezit. Frabianeri verovert de bal door een tackle van achteren. Frabianeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 4:1

49e minuut.
Kačera met een sublieme pass. Belasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riafa rent richting de bal. Belasko verovert de bal door een tackle van achteren. Belasko haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Riafa rent richting de bal. Riafa passt de bal zonder na te denken. Romančík is nu in balbezit. Romančík geeft een lange en hoge pass. Adamjak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 5:1

52e minuut.
Blyacha verovert de bal door een tackle van achteren. Blyacha speelt de bal door. Kačera is nu in balbezit. Kačera schiet op doel. Bolgofiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 6:1

56e minuut.
Klungelig pakt Romančík de bal. Romančík passt de bal in één keer door. Belasko rent richting de bal. Belasko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 7:1

59e minuut.
Blyacha met een sublieme pass. Romančík met een sublieme pass. Klungelig pakt Kačera de bal. Belasko is nu in balbezit. Belasko haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Alam kopt de bal weg. Fedorčák is nu in balbezit. Frabianeri begaat een overtreding. Frabianeri krijgt een gele kaart. Fedorčák raakt geblesseerd tijdens het duel. Balient komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vaníček verovert de bal door een tackle van achteren. Vaníček probeert naar een medespeler te passen. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 8:1

64e minuut.
Dihmubidi passt de bal met de wreef. Fedorčák is nu in balbezit. Fedorčák geeft een hoge lob. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. Bolgofiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamjak rent richting de bal. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balient is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 9:1

67e minuut.
Ceglár rent richting de bal. Ceglár geeft een hoge lob. Adamjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamjak draait met de bal, schiet en ... Bolgofiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Īrān 10:1

69e minuut.
Romančík met de inworp. Simkanin is nu in balbezit. Simkanin geeft een lange en hoge pass. Balient maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Buitenspel voor Balient. Goede buitenspelval van de verdediging. Moullai neemt vlug de vrije trap. Ceglár kopt de bal weg. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. Bolgofiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel. Paal!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simkanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romančík is nu in balbezit. Romančík geeft de bal voor. Belasko maakt een snoekduik en kopt de bal. Bolgofiani bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Vaníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaníček geeft een hoge lob. Adamjak is nu in balbezit. Adamjak schiet op doel. Bolgofiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Balient verovert de bal door een tackle van achteren. Balient geeft de bal voor. Adamjak kopt de bal weg. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel. Bolgofiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko 25%, Īrān 75%.
Slovensko - Īrān 10:1