Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-24 08:59
  • Competitiewedstrijd: Group B
  • Stadion: India Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
India Cameroun
kompletna Tactiek dildo
51% Balbezit 49%
23% Spel op eigen helft 77%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
68.2 gemiddelde waardering 67
formidable Schieten excellent
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


5e minuut.
Sumanna onderschept slim de pass. Sumanna met een sublieme pass. Manjusha rent richting de bal. Manjusha geeft een lange en hoge pass. Nanga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sumanna geeft de bal voor. Nanga rent richting de bal. N`Gon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Gon krijgt een gele kaart. Nanga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nitu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nanga speelt de bal door. Manjusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjusha geeft een hoge lob. Saripella springt en kopt de bal. N`Joh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Cameroun 1:0

24e minuut.
Nema geeft een lange en hoge pass. Nanga is nu in balbezit. Akono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akono krijgt een gele kaart. Nanga raakt geblesseerd tijdens het duel. Nitu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nanga maakt een snoekduik en kopt de bal. N`Joh bokst de bal weg.

35e minuut.
Manjusha geeft een lange en hoge pass. Eyebe kopt de bal weg. Sumanna speelt de bal door. Nanga is nu in balbezit. Nanga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Akono raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batangdon komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Sumanna met een sublieme pass. Manjusha heeft problemen om de bal te vangen. Manjusha geeft de bal voor. Klungelig pakt Nanga de bal. Nanga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Manjusha is nu in balbezit. Manjusha geeft een hoge lob. Nanga maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert N`Gon de bal onder controle te krijgen. N`Joh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 31%, Cameroun 69%.
India - Cameroun 1:0

48e minuut.
N`Gon kopt de bal weg. Nitu geeft de bal voor. Nanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanga haalt uit met een fantastische trap. N`Joh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Cameroun 2:0

51e minuut.
Manjusha geeft een hoge lob. Saripella bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyehane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saripella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nanga legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Cameroun 3:0

70e minuut.
Inworp. Sandeep komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tanuja is nu in balbezit. Tanuja passt de bal met de wreef. Sumanna met een sublieme pass. Manjusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjusha geeft een lange en hoge pass. N`Joh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandeep rent richting de bal. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
India - Cameroun 4:0

73e minuut.
Daar is Nitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitu passt de bal in één keer door. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
India - Cameroun 5:0

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sandeep stond buitenspel. Venkatasubramani komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Buitenspel voor Sandeep. Goede buitenspelval van de verdediging. Owono komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ayankin rent richting de bal. Tanuja verovert de bal door een tackle van achteren. Tanuja passt de bal zonder na te denken. Venkatasubramani bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkatasubramani geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. N`Joh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nema kopt de bal weg. Klungelig pakt Nitu de bal. Kukulu begaat een overtreding. Kukulu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sumanna met de inworp. Batangdon probeert naar een medespeler te passen. Sumanna geeft de bal voor. Sandeep springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 16%, Cameroun 84%.
India - Cameroun 5:0