Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-17 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group D
  • Stadion: Azərbaycan Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Azərbaycan Rossiya
532 mip_r Tactiek azer
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
79.9 gemiddelde waardering 70.2
brilliant Schieten excellent
incredible Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Zülfüqarlı passt de bal met de wreef. Əlibabayev is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zülfüqarlı met de inworp. Əlibabayev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev geeft een hoge lob. Azərsoy met een sublieme pass. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Degtiariov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Parov kopt de bal weg. Maslov is nu in balbezit. Zəfərov onderschept slim de pass. Zəfərov passt de bal in één keer door. Azərsoy rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alxas zal de hoekschop nemen. Azərsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zülfüqarlı passt de bal zonder na te denken. Alxas speelt de bal door. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev geeft een hoge lob. Şərifzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Degtiariov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alxas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Azərsoy springt en kopt de bal. Degtiariov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Rossiya 1:0

31e minuut.
Alxas probeert de bal met de borst te controleren. Alxas probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə schiet op doel. Degtiariov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Rossiya 2:0

42e minuut.
Bobrov rent richting de bal. Bobrov geeft een hoge lob. Parov rent richting de bal. Parov schiet op doel. Yolçuyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Rossiya 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 25%, Rossiya 75%.
Azərbaycan - Rossiya 2:1

48e minuut.
Zəfərov speelt de bal door. Marazmatikov rent richting de bal. Alxas is nu in balbezit. Alxas geeft de bal voor. Azərsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Sultani komt het veld opgelopen. Lətifov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Kadykin de bal onder controle te krijgen. Alxas kopt de bal weg. Maslov controleert de bal met de borst. Lətifov geeft de bal voor. Sultani springt en kopt de bal. Degtiariov bokst de bal weg.

64e minuut.
Buitenspel voor Lətifov. Goede buitenspelval van de verdediging. Artashkin komt het veld opgelopen. Samotsvetov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sultani is nu in balbezit. Kadykin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sultani raakt geblesseerd tijdens het duel. Kadykin met een sublieme pass. Əlibabayev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sultani is nu in balbezit. Sultani schiet op doel. Degtiariov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Zülfüqarlı passt de bal met de wreef. Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas passt de bal in één keer door. Əlibabayev geeft een lange en hoge pass. Lətifov springt en kopt de bal. Degtiariov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Rossiya 3:1

82e minuut.
Əlibabayev rent richting de bal. Shchiogolev is nu in balbezit. Əlibabayev onderschept slim de pass. Əlibabayev geeft de bal voor. Lətifov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Şahbazov probeert naar een medespeler te passen. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev passt de bal in één keer door. Sultani rent richting de bal. Sultani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Artashkin de bal. Artashkin passt de bal met de wreef. Bobrov met een sublieme pass. Parov is nu in balbezit. Parov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 23%, Rossiya 77%.
Azərbaycan - Rossiya 3:1