Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-24 10:00
  • Competitiewedstrijd: Group D
  • Stadion: Rossiya Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Rossiya Ghana
azer Tactiek 442
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.9 gemiddelde waardering 63.9
outstanding Schieten very good
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Sogbey is nu in balbezit. Zadorin verovert de bal door een tackle van achteren. Zadorin passt de bal zonder na te denken. Varvarin rent richting de bal. Varvarin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Samir rent richting de bal. Varvarin verovert de bal door een tackle van achteren. Varvarin geeft een lange en hoge pass. Parov krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Mohammed de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Shchiogolev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchiogolev speelt de bal door. Varvarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varvarin geeft een hoge lob. Parov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Ghana 1:0

29e minuut.
Bobrov passt de bal in één keer door. Smyslov is nu in balbezit. Smyslov geeft een lange en hoge pass. Parov maakt een snoekduik en kopt de bal. Boadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Ghana 2:0

34e minuut.
Maslov speelt de bal door. Smyslov rent richting de bal. Smyslov speelt de bal door. Parov rent richting de bal. Parov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Varvarin is nu in balbezit. Varvarin passt de bal in één keer door. Bobrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrov geeft een lange en hoge pass. Parov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 30%, Ghana 70%.
Rossiya - Ghana 2:0

59e minuut.
Bobrov passt de bal met de wreef. Smyslov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyslov geeft een hoge lob. Parov is nu in balbezit. Parov schiet op doel. Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Shestakov kopt de bal weg. Zadorin met een sublieme pass. Smyslov is nu in balbezit. Smyslov geeft een hoge lob. Parov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Ghana 3:0

68e minuut.
Varvarin rent richting de bal. Varvarin probeert naar een medespeler te passen. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Ghana 4:0

75e minuut.
Smyslov rent richting de bal. Smyslov probeert naar een medespeler te passen. Parov is nu in balbezit. Parov schiet op doel. Boadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Ghana 5:0

89e minuut.
Varvarin rent richting de bal. Varvarin probeert naar een medespeler te passen. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 33%, Ghana 67%.
Rossiya - Ghana 5:0