Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-24 10:00
  • Competitiewedstrijd: Group D
  • Stadion: Sakartvelo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Sakartvelo Azərbaycan
sss Tactiek 532v5
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
45.1 gemiddelde waardering 73.7
adequate Schieten brilliant
good Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Şərifzadə probeert naar een medespeler te passen. Qurbanoğlu rent richting de bal. Qurbanoğlu passt de bal met de wreef. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə schiet op doel. Dumbadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbazov met de inworp. Qurbanoğlu geeft een hoge lob. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... Dumbadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Şahbazov neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Qurbanoğlu de bal. Qurbanoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Azərsoy de bal. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. Dumbadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Alxas speelt de bal door. Zəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərov geeft een hoge lob. Azərsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Dumbadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:1

13e minuut.
Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov rent richting de bal. Zəfərov geeft een lange en hoge pass. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy schiet op doel. Dumbadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikuradze met een sublieme pass. Iashvili heeft problemen om de bal te vangen. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Dumbadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:2

15e minuut.
Alxas passt de bal met de wreef. Qurbanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanoğlu speelt de bal door. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dumbadze trapt de bal weg. Jobinashvili kopt de bal weg. Şükürov speelt de bal door. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə is nu in balbezit. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. Dumbadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:3

23e minuut.
Zəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərov passt de bal met de wreef. Alxas probeert naar een medespeler te passen. Qurbanoğlu is nu in balbezit. Qurbanoğlu draait met de bal, schiet en ... Dumbadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Sikharulidze de bal. Şükürov met een sublieme pass. Qurbanoğlu rent richting de bal. Qurbanoğlu geeft een hoge lob. Azərsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Şükürov is nu in balbezit. Şükürov speelt de bal door. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Dumbadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:4

31e minuut.
Şükürov is nu in balbezit. Şükürov passt de bal met de wreef. Qurbanoğlu is nu in balbezit. Qurbanoğlu geeft de bal voor. Azərsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Dumbadze bokst de bal weg. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:5

33e minuut.
İldırımoğlu is nu in balbezit. İldırımoğlu geeft de bal voor. Qurbanoğlu speelt de bal door. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Eminov is nu in balbezit. Eminov geeft de bal voor. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ... Dumbadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:6

42e minuut.
Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas passt de bal met de wreef. Qurbanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanoğlu geeft een lange en hoge pass. Azərsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Dumbadze bokst de bal weg.

45e minuut.
Buitenspel voor Qurbanoğlu. Goede buitenspelval van de verdediging. Basilia komt het veld opgelopen. Iluridze komt het veld opgelopen. Gvaramadze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 77%, Azərbaycan 23%.
Sakartvelo - Azərbaycan 0:6

47e minuut.
Hakimov neemt vlug de vrije trap. Qurbanoğlu rent richting de bal. Qurbanoğlu passt de bal in één keer door. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Dumbadze bokst de bal weg.

48e minuut.
Şükürov geeft een hoge lob. Didebulidze kopt de bal weg. Şükürov geeft een lange en hoge pass. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Azərsoy stond buitenspel. Lətifov komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikuradze verovert de bal door een tackle van achteren. Didebulidze is nu in balbezit. Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ... Dumbadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Alxas geeft een hoge lob. Şərifzadə kopt de bal weg. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:7

59e minuut.
Şükürov met een sublieme pass. Qurbanoğlu met een sublieme pass. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:8

65e minuut.
Qurbanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov rent richting de bal. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ... Dumbadze bokst de bal weg. Buitenspel voor Iluridze. Goede buitenspelval van de verdediging. Əlibabayev komt het veld opgelopen. İldırımoğlu neemt vlug de vrije trap. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə schiet op doel. Dumbadze bokst de bal weg. Lətifov rent richting de bal. Lətifov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Chaladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alxas rent richting de bal. Lətifov rent richting de bal. Daar is Lətifov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lətifov schiet op doel. Dumbadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:9

73e minuut.
Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov passt de bal in één keer door. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:10

73e minuut.
Sultani komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nikuradze heeft problemen om de bal te vangen. Chaladze rent richting de bal. Sultani onderschept slim de pass. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov schiet op doel. Dumbadze bokst de bal weg. Didebulidze probeert naar een medespeler te passen. Alxas is nu in balbezit. Alxas geeft een lange en hoge pass. Sultani springt en kopt de bal. Dumbadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:11

78e minuut.
Chaladze met een sublieme pass. Şükürov rent richting de bal. Şükürov passt de bal in één keer door. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov haalt uit met een fantastische trap. Dumbadze bokst de bal weg. Nikuradze is nu in balbezit. Nikuradze geeft een lange en hoge pass. Əlibabayev geeft een lange en hoge pass. Lətifov maakt een snoekduik en kopt de bal. Dumbadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikuradze kopt de bal weg. Daar is Kokochashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani draait met de bal, schiet en ... Dumbadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Basilia kopt de bal weg. İldırımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İldırımoğlu geeft de bal voor. Lətifov rent richting de bal. Lətifov haalt uit met een fantastische trap. Dumbadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Əlibabayev speelt de bal door. Sultani is nu in balbezit. Didebulidze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sultani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lətifov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dumbadze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Azərbaycan 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 78%, Azərbaycan 22%.
Sakartvelo - Azərbaycan 0:12