Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-24 12:00
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: Shqipëria Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Shqipëria België
4231alb Tactiek Belgium 1
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
74.1 gemiddelde waardering 80.6
formidable Schieten incredible
excellent Passen incredible
outstanding Verdedigen brilliant


6e minuut.
Smekens passt de bal zonder na te denken. Bracke geeft de bal voor. Schollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schollen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - België 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elezi geeft de bal voor. Xholi rent richting de bal. Xholi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shqipëria - België 1:1

16e minuut.
Stijnen met een snelle inworp. Smekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Smekens geeft een lange en hoge pass. Bernard springt en kopt de bal. Luzhaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - België 1:2

21e minuut.
Batusha geeft een lange en hoge pass. Aqifi rent richting de bal. Bracke bereikt de bal nog maar net als eerste. Xholi verovert de bal door een tackle van achteren. Xholi schiet op doel. Durieux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Commerman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buzaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitia is nu in balbezit. Vitia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Durieux met een harde bal richting middenveld. Stijnen kopt de bal weg. Batusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard verovert de bal door een tackle van achteren. Bernard draait met de bal, schiet en ... Luzhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Commerman kopt de bal weg. Schollen kan de bal niet met de borst controleren. Buzaku rent richting de bal. Schollen verovert de bal door een tackle van achteren. Schollen haalt uit met een fantastische trap. Luzhaj bokst de bal weg.

38e minuut.
Stijnen met een sublieme pass. Tollenaere speelt de bal door. Schollen is nu in balbezit. Schollen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - België 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 53%, België 47%.
Shqipëria - België 1:3

49e minuut.
Lejeune passt de bal in één keer door. Buzaku is nu in balbezit. Tollenaere verovert de bal door een tackle van achteren. Tollenaere geeft de bal voor. Schollen maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bernard springt en kopt de bal. Luzhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Doeltrap. Londo komt het veld opgelopen. Van Schuerbeek komt het veld opgelopen. Demaj komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Potoku met een snelle inworp. Ahmetaj rent richting de bal. Ahmetaj passt de bal zonder na te denken. Aqifi rent richting de bal. Aqifi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Demaj de bal. Bracke verovert de bal door een tackle van achteren. Bracke geeft een lange en hoge pass. Schollen rent richting de bal. Schollen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Buitenspel voor Bernard. Goede buitenspelval van de verdediging. Vynck komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Stijnen passt de bal in één keer door. Bernard rent richting de bal. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen geeft een hoge lob. Bernard springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - België 1:4

80e minuut.
Sina komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Stijnen is nu in balbezit. Smekens met een sublieme pass. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - België 1:5

85e minuut.
Vynck rent richting de bal. Buzaku is nu in balbezit. Vynck verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Schuerbeek zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vynck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - België 1:6

89e minuut.
Buttiens passt de bal met de wreef. Commerman rent richting de bal. Commerman passt de bal in één keer door. Smekens speelt de bal door. Bernard rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - België 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 63%, België 37%.
Shqipëria - België 1:7