Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-17 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group F
  • Stadion: Nederland Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Nederland Nigeria
We advance Tactiek Krzychu DEFEND
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
80.6 gemiddelde waardering 62.5
briljant Schieten zeer goed
wonderbaarlijk Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Luissel probeert naar een medespeler te passen. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu geeft een lange en hoge pass. de Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij haalt uit met een fantastische trap. Fregene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
de Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eliakwu. de Rooij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Havekotte met een snel genomen vrije trap. Owusu kan de bal niet met de borst controleren. Owusu geeft een hoge lob. de Rooij krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Nigeria 1:0

11e minuut.
van de Ven geeft de bal voor. de Rooij is nu in balbezit. Eliakwu rent richting de bal. de Rooij onderschept slim de pass. de Rooij haalt uit met een fantastische trap. Fregene bokst de bal weg.

26e minuut.
de Rooij kopt de bal weg. Ufele is nu in balbezit. Ufele passt de bal zonder na te denken. Hesselink heeft problemen om de bal te vangen. Hesselink schiet op doel. Fregene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
van de Ven met een sublieme pass. Owusu rent richting de bal. Owusu speelt de bal door. Hesselink rent richting de bal. Hesselink draait met de bal, schiet en ... Fregene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Owusu kopt de bal weg. Hesselink heeft problemen om de bal te vangen. Kondaponi is nu in balbezit. Hesselink verovert de bal door een tackle van achteren. Hesselink draait met de bal, schiet en ... Fregene bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Nigeria 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 36%, Nigeria 64%.
Nederland - Nigeria 2:0

48e minuut.
Inworp. van der Velden komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Zeefuik probeert naar een medespeler te passen. Kondaponi probeert de bal met de borst te controleren. Owusu begaat een overtreding. Kondaponi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Havekotte passt de bal zonder na te denken. Daar is Owusu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owusu geeft een lange en hoge pass. Hesselink kopt de bal weg. van der Velden rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Havekotte neemt de hoekschop. Hesselink springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Luissel bereikt de bal nog maar net als eerste. Luissel passt de bal met de wreef. Havekotte rent richting de bal. Havekotte geeft een hoge lob. Hesselink springt en kopt de bal. Fregene bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Galen komt het veld opgelopen. Havekotte met de inworp. van der Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velden haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Luissel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu probeert naar een medespeler te passen. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Daar is van de Ven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Ven met een sublieme pass. Owusu is nu in balbezit. Owusu geeft de bal voor. van der Velden maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
van der Velden kopt de bal weg. Daar is Rufai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen schiet op doel. Fregene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Nigeria 3:0

68e minuut.
van Galen passt de bal met de wreef. Owusu heeft problemen om de bal te vangen. Owusu geeft een lange en hoge pass. van der Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velden draait met de bal, schiet en ... Fregene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Havekotte geeft een lange en hoge pass. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen draait met de bal, schiet en ... Fregene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Nigeria 4:0

74e minuut.
Luissel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owusu is nu in balbezit. Owusu geeft een lange en hoge pass. van Galen is nu in balbezit. van Galen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Havekotte rent richting de bal. Havekotte speelt de bal door. Owusu heeft problemen om de bal te vangen. Owusu geeft een hoge lob. van der Velden maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ijeh heeft problemen om de bal te vangen. Havekotte onderschept slim de pass. Havekotte geeft een hoge lob. van Galen rent richting de bal. van Galen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
van de Ven passt de bal met de wreef. Owusu is nu in balbezit. Owusu passt de bal zonder na te denken. van Galen rent richting de bal. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Nigeria 5:0

87e minuut.
Cillessen geeft een lange en hoge pass. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu met een sublieme pass. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ... Fregene bokst de bal weg.

90e minuut.
Luissel probeert naar een medespeler te passen. Owusu is nu in balbezit. Owusu speelt de bal door. Klungelig pakt van Galen de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ... Fregene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 32%, Nigeria 68%.
Nederland - Nigeria 5:0