Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-24 13:00
  • Competitiewedstrijd: Group F
  • Stadion: Nigeria Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Nigeria Hellas
Krzychu DEFEND Tactiek primu
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
62.1 gemiddelde waardering 78.1
very good Schieten brilliant
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen incredible


1e minuut.
Arvanitidis is nu in balbezit. Arvanitidis passt de bal zonder na te denken. Dervas geeft een hoge lob. Pikoulas springt en kopt de bal. Fregene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kondaponi is nu in balbezit. Ahlioptas onderschept slim de pass. Ahlioptas speelt de bal door. Tsovilis is nu in balbezit. Tsovilis haalt uit met een fantastische trap. Fregene bokst de bal weg.

7e minuut.
Ijeh kopt de bal weg. Filippakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obafemi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ahlioptas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arvanitidis de bal. Ahlioptas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlioptas geeft een lange en hoge pass. Tsovilis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Arvanitidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvanitidis geeft een hoge lob. Daar is Eliakwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikoulas rent richting de bal. Pikoulas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Obafemi rent richting de bal. Bogdanos is nu in balbezit. Obafemi onderschept slim de pass. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Doxiadis geeft een hoge lob. Pikoulas is nu in balbezit. Rufai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pikoulas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arvanitidis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Dervas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dervas probeert naar een medespeler te passen. Arvanitidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvanitidis geeft een lange en hoge pass. Tsovilis maakt een snoekduik en kopt de bal. Fregene bokst de bal weg. Pikoulas is nu in balbezit. Pikoulas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Hellas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 66%, Hellas 34%.
Nigeria - Hellas 0:1

47e minuut.
Pikoulas probeert naar een medespeler te passen. Arvanitidis rent richting de bal. Arvanitidis probeert naar een medespeler te passen. Tsovilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsovilis haalt uit met een fantastische trap. Fregene bokst de bal weg.

56e minuut.
Tsevas probeert naar een medespeler te passen. Ahlioptas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondaponi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorentzos komt het veld opgelopen. Kontorinis komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ekwueme passt de bal in één keer door. Ufele is nu in balbezit. Ufele geeft een hoge lob. Ahlioptas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlioptas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kontorinis is nu in balbezit. Kontorinis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Hellas 0:2

63e minuut.
Ijeh passt de bal in één keer door. Filippakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi onderschept slim de pass. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Hellas 1:2

73e minuut.
Arvanitidis is nu in balbezit. Dervas is nu in balbezit. Dervas geeft een hoge lob. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis haalt uit met een fantastische trap. Fregene bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ijeh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekwueme probeert de bal met de borst te controleren. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis haalt uit met een fantastische trap. Fregene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorentzos verovert de bal door een tackle van achteren. Lorentzos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Hellas 1:3

78e minuut.
Lorentzos rent richting de bal. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele onderschept slim de pass. Lorentzos is nu in balbezit. Lorentzos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Arvanitidis verovert de bal door een tackle van achteren. Arvanitidis passt de bal met de wreef. Ahlioptas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlioptas geeft een lange en hoge pass. Lorentzos springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Dervas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bogdanos de bal. Bogdanos geeft een lange en hoge pass. Lorentzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorentzos schiet op doel. Fregene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Hellas 1:4

84e minuut.
Ahlioptas onderschept slim de pass. Ahlioptas geeft de bal voor. Lorentzos is nu in balbezit. Lorentzos draait met de bal, schiet en ... Fregene werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

88e minuut.
Dervas rent richting de bal. Dervas met een sublieme pass. Ahlioptas geeft een hoge lob. Kontorinis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippakos geeft een hoge lob. Kontorinis rent richting de bal. Kontorinis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Hellas 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 63%, Hellas 37%.
Nigeria - Hellas 1:5