Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna i Hercegovina England
England 2 Tactiek BiH
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
77.7 gemiddelde waardering 78.6
incredible Schieten formidable
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


1e minuut.
Erović geeft een lange en hoge pass. Hordov kopt de bal weg. Gregson is nu in balbezit. Sijamija verovert de bal door een tackle van achteren. Sijamija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bakewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakewell geeft de bal voor. Breed rent richting de bal. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina - England 0:1

15e minuut.
Neretljak kopt de bal weg. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gregson. Gregson krijgt een gele kaart. Hordov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neretljak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hordov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregson begaat een overtreding. Hordov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neretljak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hordov springt en kopt de bal. Young bokst de bal weg.

22e minuut.
Barbarez met een sublieme pass. Neretljak rent richting de bal. Neretljak passt de bal met de wreef. Husomanović geeft een hoge lob. Hordov krijgt zijn hoofd ertegen. Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fry passt de bal met de wreef. Bakewell rent richting de bal. Bakewell geeft een lange en hoge pass. Unsworth springt en kopt de bal. Omerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina - England 0:2

31e minuut.
Borthwick-Jackson met een sublieme pass. Klungelig pakt Bakewell de bal. Urošević geeft een lange en hoge pass. Sijamija is nu in balbezit. Sijamija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Urošević is nu in balbezit. Urošević passt de bal in één keer door. Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak geeft een lange en hoge pass. Sijamija springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina - England 1:2

43e minuut.
Barbarez verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarez geeft een hoge lob. Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak geeft de bal voor. Sijamija springt en kopt de bal. Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fry kopt de bal weg. Urošević is nu in balbezit. Urošević geeft een lange en hoge pass. Hordov maakt een snoekduik en kopt de bal. Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina 30%, England 70%.
Bosna i Hercegovina - England 1:2

46e minuut.
Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak geeft een hoge lob. Sijamija krijgt zijn hoofd ertegen. Hordov rent richting de bal. Hordov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bosna i Hercegovina - England 2:2

48e minuut.
Raw rent richting de bal. Raw geeft een lange en hoge pass. Breed krijgt zijn hoofd ertegen. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Omerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Bakewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Erović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bakewell zijn tegenspeler op de grond. Bakewell krijgt een gele kaart. Erović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Erović kan niet meer verder spelen. Trbonja komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stones onderschept slim de pass. Stones passt de bal in één keer door. Husomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Husomanović geeft de bal voor. Sijamija springt en kopt de bal. Young kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Breed bereikt de bal nog maar net als eerste. Borthwick-Jackson rent richting de bal. Trbonja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trbonja krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čvorović komt het veld opgelopen. Huskić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Raw passt de bal met de wreef. Bakewell is nu in balbezit. Barbarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbarez krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović rent richting de bal. Gregson onderschept slim de pass. Hordov onderschept slim de pass. Hordov schiet op doel. Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milne komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Milne speelt de bal door. Raw rent richting de bal. Regojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regojević krijgt een gele kaart. Raw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atthow komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović passt de bal zonder na te denken. Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak geeft de bal voor. Hordov maakt een snoekduik en kopt de bal. Young kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Borthwick-Jackson is nu in balbezit. Čvorović verovert de bal door een tackle van achteren. Čvorović passt de bal in één keer door. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pembridge komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Redak verovert de bal door een tackle van achteren. Raw geeft een lange en hoge pass. Pembridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembridge schiet op doel. Omerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina - England 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina 47%, England 53%.
Bosna i Hercegovina - England 2:3