Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-24 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group G
  • Stadion: Kazakhstán Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Kazakhstán Brasil
жауынгер Tactiek Ousadia&alegria
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
63.1 gemiddelde waardering 78.1
formidable Schieten brilliant
excellent Passen incredible
very good Verdedigen incredible


4e minuut.
Amorim Pimentel geeft een lange en hoge pass. Vasilchenko kopt de bal weg. Shabanov rent richting de bal. Shabanov geeft een lange en hoge pass. Tsyrin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Amorim Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim Pimentel geeft de bal voor. Belyaev heeft problemen om de bal te vangen. Limonada is nu in balbezit. Limonada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal zonder na te denken. Limonada rent richting de bal. Limonada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - Brasil 0:1

19e minuut.
Iskakov is nu in balbezit. de Carvalho onderschept slim de pass. de Carvalho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hamzin de bal onder controle te krijgen. Shoitymov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - Brasil 0:2

23e minuut.
de Carvalho kan de bal niet met de borst controleren. Hamzin is nu in balbezit. de Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Limonada rent richting de bal. Limonada schiet op doel. Shoitymov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Baitenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitale rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Muleta onderschept slim de pass. Muleta geeft een lange en hoge pass. de Carvalho kopt de bal weg. Limonada is nu in balbezit. Limonada draait met de bal, schiet en ... Shoitymov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Daar is Belyaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Belyaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada verovert de bal door een tackle van achteren. Limonada haalt uit met een fantastische trap. Shoitymov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Shabanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borges. Shabanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iskakov met een snel genomen vrije trap. Vasilchenko is nu in balbezit. Vasilchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - Brasil 1:2

28e minuut.
Tsyrin is nu in balbezit. Limonada onderschept slim de pass. Limonada passt de bal zonder na te denken. de Carvalho is nu in balbezit. de Carvalho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges passt de bal in één keer door. Vasilchenko is nu in balbezit. Vasilchenko draait met de bal, schiet en ... Sagres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kazakhstán - Brasil 2:2

32e minuut.
Bianchini probeert de bal met de borst te controleren. Bianchini passt de bal zonder na te denken. Stakhiv rent richting de bal. de Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. de Carvalho haalt uit met een fantastische trap. Shoitymov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Inworp. Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges geeft een hoge lob. Limonada krijgt zijn hoofd ertegen. Shoitymov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Tsyrin rent richting de bal. Keller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsyrin raakt geblesseerd tijdens het duel. Voyeikov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsyrin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
de Carvalho onderschept slim de pass. Keller probeert naar een medespeler te passen. Stakhiv is nu in balbezit. Limonada onderschept slim de pass. Limonada haalt uit met een fantastische trap. Shoitymov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Belyaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limonada is nu in balbezit. Limonada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vitale is nu in balbezit. Baitenov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vitale raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Limonada neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - Brasil 2:3

39e minuut.
Amorim Pimentel onderschept slim de pass. Amorim Pimentel passt de bal met de wreef. Vitale met een sublieme pass. de Carvalho rent richting de bal. de Carvalho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Amorim Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Amorim Pimentel probeert naar een medespeler te passen. de Carvalho rent richting de bal. de Carvalho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán 72%, Brasil 28%.
Kazakhstán - Brasil 2:3

54e minuut.
Borges met een sublieme pass. Muleta is nu in balbezit. Muleta passt de bal in één keer door. de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carvalho draait met de bal, schiet en ... Shoitymov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Voyeikov rent richting de bal. Voyeikov passt de bal met de wreef. Vasilchenko is nu in balbezit. Vasilchenko draait met de bal, schiet en ... Sagres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kazakhstán - Brasil 3:3

56e minuut.
Kazhigaliev komt het veld opgelopen. da Favela komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Borges passt de bal zonder na te denken. da Favela rent richting de bal. da Favela met een sublieme pass. de Carvalho rent richting de bal. de Carvalho schiet op doel. Shoitymov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Borges passt de bal zonder na te denken. da Favela rent richting de bal. da Favela passt de bal in één keer door. de Carvalho is nu in balbezit. de Carvalho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
da Favela is nu in balbezit. da Favela passt de bal in één keer door. de Carvalho is nu in balbezit. de Carvalho haalt uit met een fantastische trap. Shoitymov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - Brasil 3:4

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shabanov rent richting de bal. Borges onderschept slim de pass. Borges geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Belyaev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borges met de inworp. Keller geeft de bal voor. de Carvalho maakt een snoekduik en kopt de bal. Shoitymov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Baitenov trapt de bal weg van het doel. Bianchini kopt de bal weg. da Favela rent richting de bal. da Favela geeft een hoge lob. Limonada springt en kopt de bal. Shoitymov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kusnetzov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Voyeikov geeft de bal voor. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov speelt de bal door. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Sagres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lesado kopt de bal weg. Voyeikov geeft de bal voor. Kazhigaliev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Borges met een sublieme pass. da Favela is nu in balbezit. da Favela passt de bal met de wreef. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - Brasil 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán 66%, Brasil 34%.
Kazakhstán - Brasil 3:5