Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prathet Thai Schweiz
Win Thai Tactiek macht+
48% Balbezit 52%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
64.8 gemiddelde waardering 73.8
very good Schieten brilliant
very good Passen incredible
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Läuppi is nu in balbezit. Läuppi geeft een lange en hoge pass. Joner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Noverraz met een sublieme pass. Von Wattenwyl is nu in balbezit. Von Wattenwyl passt de bal zonder na te denken. Joner is nu in balbezit. Joner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jost probeert naar een medespeler te passen. Joner rent richting de bal. Joner passt de bal met de wreef. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Noverraz kopt de bal weg. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin passt de bal in één keer door. Noverraz rent richting de bal. Noverraz geeft de bal voor. Boontupthai bokst de bal weg. Joner is nu in balbezit. Buranasupkajorn verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Uchin is nu in balbezit. Uchin passt de bal zonder na te denken. Von Wattenwyl geeft de bal voor. Joner heeft problemen om de bal te vangen. Joner schiet op doel. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Buranasupkajorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Joner onderschept slim de pass. Tinglong rent richting de bal. Joner onderschept slim de pass. Joner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jost met een sublieme pass. Noverraz met een sublieme pass. Von Wattenwyl rent richting de bal. Von Wattenwyl geeft een hoge lob. Joner krijgt zijn hoofd ertegen. Boontupthai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Cunnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jost verovert de bal door een tackle van achteren. Jost probeert naar een medespeler te passen. Joner is nu in balbezit. Joner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Schweiz 0:1

18e minuut.
Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoth geeft de bal voor. Bühlmann kopt de bal weg. Joner rent richting de bal. Joner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang passt de bal in één keer door. Von Wattenwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Wattenwyl geeft een hoge lob. Bühlmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Von Wattenwyl rent richting de bal. Von Wattenwyl met een sublieme pass. Joner bereikt de bal nog maar net als eerste. Joner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Schweiz 0:2

31e minuut.
Denoth onderschept slim de pass. Denoth geeft een hoge lob. Buranasupkajorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Joner verovert de bal door een tackle van achteren. Joner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Von Wattenwyl is nu in balbezit. Von Wattenwyl geeft de bal voor. Bühlmann krijgt zijn hoofd ertegen. Boontupthai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wattanasinn onderschept slim de pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Noverraz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bühlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Schweiz 0:3

39e minuut.
Bühlmann onderschept slim de pass. Bühlmann passt de bal met de wreef. Von Wattenwyl is nu in balbezit. Von Wattenwyl geeft een lange en hoge pass. Joner krijgt zijn hoofd ertegen. Boontupthai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 83%, Schweiz 17%.
Prathet Thai - Schweiz 0:3

48e minuut.
Bühlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bühlmann passt de bal zonder na te denken. Jost geeft een lange en hoge pass. Joner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Schweiz 0:4

60e minuut.
Joner controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Burri komt het veld opgelopen. Graser komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cunnan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sinklud de bal. Kämpfen geeft de bal voor. Graser bereikt de bal nog maar net als eerste. Graser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Schweiz 0:5

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celestini komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lang geeft een lange en hoge pass. Bühlmann kopt de bal weg. Graser bereikt de bal nog maar net als eerste. Graser draait met de bal, schiet en ... Boontupthai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Schweiz 0:6

76e minuut.
Inworp. Somchit komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Peter geeft een hoge lob. Bühlmann kopt de bal weg. Buranasupkajorn probeert de bal met de borst te controleren. Graser is nu in balbezit. Graser schiet op doel. Boontupthai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Buranasupkajorn geeft de bal voor. Lang met een sublieme pass. Celestini heeft problemen om de bal te vangen. Celestini geeft de bal voor. Bühlmann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lang geeft de bal voor. Celestini kopt de bal weg. Bühlmann is nu in balbezit. Graser rent richting de bal. Bühlmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Schweiz 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 82%, Schweiz 18%.
Prathet Thai - Schweiz 0:7