Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-24 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group L
  • Stadion: Nippon Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Nippon Bulgaria
Nippon_NT Tactiek 5-2-3-off
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 75.7
good Schieten incredible
solid Passen outstanding
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Buhalov rent richting de bal. Buhalov geeft een lange en hoge pass. Hubchev kopt de bal weg. Pinpev rent richting de bal. Pinpev haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Martinov rent richting de bal. Martinov geeft een hoge lob. Pinpev is nu in balbezit. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Bulgaria 0:1

10e minuut.
Kojima geeft een lange en hoge pass. Bankov geeft de bal voor. Mitkov kopt de bal weg. Pinpev rent richting de bal. Pinpev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hubchev rent richting de bal. Hubchev draait met de bal, schiet en ... Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Endo heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Endo met een sublieme pass. Martinov is nu in balbezit. Martinov geeft een lange en hoge pass. Pinpev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Konno niet meer kan verder spelen. Masuda komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Mita heeft problemen om de bal te vangen. Ovcharov geeft een hoge lob. Hubchev is nu in balbezit. Hubchev haalt uit met een fantastische trap. Masuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Bulgaria 0:2

18e minuut.
Kosturkov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kokeguchi kopt de bal weg. Hubchev probeert de bal met de borst te controleren. Hubchev schiet op doel. Masuda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kojima rent richting de bal. Buhalov onderschept slim de pass. Buhalov geeft een hoge lob. Pinpev is nu in balbezit. Pinpev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bankov rent richting de bal. Martinov is nu in balbezit. Martinov geeft een hoge lob. Pinpev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinpev haalt uit met een fantastische trap. Masuda bokst de bal weg.

43e minuut.
Terziev rent richting de bal. Terziev geeft de bal voor. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. Masuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Bulgaria 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 74%, Bulgaria 26%.
Nippon - Bulgaria 0:3

46e minuut.
Hirao komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pinpev geeft de bal voor. Klungelig pakt Nikai de bal. Hubchev rent richting de bal. Hubchev haalt uit met een fantastische trap. Masuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Bulgaria 0:4

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robev komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kokeguchi met een sublieme pass. Tasuki is nu in balbezit. Tasuki passt de bal zonder na te denken. Yamamoto rent richting de bal. Yamamoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Bulgaria 1:4

66e minuut.
Buhalov met een sublieme pass. Bankov is nu in balbezit. Bankov geeft een lange en hoge pass. Robev is nu in balbezit. Robev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kojima rent richting de bal. Buhalov onderschept slim de pass. Buhalov geeft een lange en hoge pass. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mitkov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fujita komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov passt de bal in één keer door. Pinpev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinpev schiet op doel. Masuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Fujita met een sublieme pass. Kojima bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojima passt de bal in één keer door. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao draait met de bal, schiet en ... Vulkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Takagi passt de bal zonder na te denken. Martinov is nu in balbezit. Martinov passt de bal met de wreef. Pinpev rent richting de bal. Pinpev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Bulgaria 1:5

82e minuut.
Nikai geeft een lange en hoge pass. Kosturkov kopt de bal weg. Martinov geeft een hoge lob. Pinpev is nu in balbezit. Pinpev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Buhalov met een sublieme pass. Mitkov rent richting de bal. Mitkov passt de bal in één keer door. Pinpev rent richting de bal. Pinpev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Bulgaria 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 71%, Bulgaria 29%.
Nippon - Bulgaria 1:6