Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk El Salvador
WhatDidYouPlay Tactiek new2
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
68.4 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Tobar met de inworp. Colunga rent richting de bal. Colunga geeft de bal voor. Zelaya maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwoon-Wang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Park-Yang geeft een lange en hoge pass. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li schiet op doel. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tobar passt de bal zonder na te denken. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga passt de bal met de wreef. Saca is nu in balbezit. Saca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar geeft een hoge lob. Saca kopt de bal weg. Zelaya is nu in balbezit. Zelaya draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar probeert naar een medespeler te passen. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca rent richting de bal. Saca schiet op doel. Kwoon-Wang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 59%, El Salvador 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daehan Minguk - El Salvador 0:0

46e minuut.
Magaña komt het veld opgelopen. Carrillo komt het veld opgelopen. Lemus komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo geeft een lange en hoge pass. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga geeft een hoge lob. Saca springt en kopt de bal. Kwoon-Wang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Hwan-Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal met de wreef. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Wang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - El Salvador 0:1

60e minuut.
Salinas met een sublieme pass. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo met een sublieme pass. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga passt de bal in één keer door. Saca rent richting de bal. Saca draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - El Salvador 0:2

65e minuut.
Araujo geeft een hoge lob. Inworp. Cheng-Won zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joon geeft een lange en hoge pass. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Punyed kopt de bal weg. Lee-Park geeft de bal voor. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Zelaya kopt de bal weg. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Son-Li krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Cheng-Won zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joon met een sublieme pass. Cheng-Won geeft een hoge lob. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - El Salvador 1:2

83e minuut.
Cheng-Won rent richting de bal. Magaña onderschept slim de pass. Magaña geeft een hoge lob. Zelaya is nu in balbezit. Zelaya schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - El Salvador 1:3

88e minuut.
Araujo passt de bal met de wreef. Son-Li onderschept slim de pass. Lemus rent richting de bal. Lemus geeft een hoge lob. Saca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 57%, El Salvador 43%.
Daehan Minguk - El Salvador 1:3