Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk Hrvatska
WhatDidYouPlay Tactiek France I
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66.8 gemiddelde waardering 79.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Dvornik met een sublieme pass. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Končar de bal. Končar draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Dvornik passt de bal met de wreef. Jelinek rent richting de bal. Jelinek passt de bal zonder na te denken. Tudić is nu in balbezit. Tudić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Son-Li rent richting de bal. Končar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hwan-Lo. Končar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makarević wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lee-Park passt de bal zonder na te denken. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li passt de bal in één keer door. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Hrvatska 1:0

30e minuut.
Makarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Makarević geeft een lange en hoge pass. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Wang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daehan Minguk - Hrvatska 1:1

34e minuut.
Makarević rent richting de bal. Makarević passt de bal zonder na te denken. Končar is nu in balbezit. Končar draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Hrvatska 1:2

40e minuut.
Jelinek met een snelle inworp. Dvornik met een sublieme pass. Makarević probeert naar een medespeler te passen. Končar is nu in balbezit. Končar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hwan-Lo probeert naar een medespeler te passen. Makarević is nu in balbezit. Makarević geeft de bal voor. Tudić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 67%, Hrvatska 33%.
Daehan Minguk - Hrvatska 1:2

48e minuut.
Son-Li speelt de bal door. Yang-Li is nu in balbezit. Makarević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makarević krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Končar stond buitenspel. Vreća komt het veld opgelopen. Paškalj komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Šimundić is nu in balbezit. Hwan-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Vreća tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vreća krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Yang-Bum kopt de bal weg. Uk-Byung geeft de bal voor. Daar is Yang-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Železni bokst de bal weg.

77e minuut.
Kwoon-Hyu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ling-Bum komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Makarević rent richting de bal. Makarević met een sublieme pass. Tudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paškalj is nu in balbezit. Paškalj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zurovac geeft de bal voor. Jelinek rent richting de bal. Jelinek met een sublieme pass. Tudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Jelinek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelinek passt de bal met de wreef. Vreća speelt de bal door. Tudić rent richting de bal. Tudić draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paškalj is nu in balbezit. Paškalj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Hrvatska 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 60%, Hrvatska 40%.
Daehan Minguk - Hrvatska 1:3