Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Children Of The KoRn adriamagd
Ofensywa Tactiek rt
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 10
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Felletto passt de bal in één keer door. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński passt de bal zonder na te denken. Strel is nu in balbezit. Strel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sapir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapir geeft de bal voor. Klungelig pakt Almendares de bal. Almendares passt de bal in één keer door. Sapir geeft een lange en hoge pass. Hozoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moreno Capitán rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Codreanu met een sublieme pass. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău begaat een overtreding. Sabău krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gałczyński rent richting de bal. Pobóg met een sublieme pass. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Vişinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - adriamagd 1:0

16e minuut.
Logo geeft een lange en hoge pass. Gałczyński is nu in balbezit. Pobóg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gałczyński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gałczyński kan niet meer verder spelen. Pobóg speelt de bal door. Caronni komt het veld opgelopen. Felletto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
İstanbullu kopt de bal weg. Caronni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni probeert naar een medespeler te passen. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Felletto speelt de bal door. Daar is Caronni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caronni passt de bal in één keer door. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sabău passt de bal zonder na te denken. Anghel is nu in balbezit. Anghel passt de bal zonder na te denken. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Caronni speelt de bal door. İstanbullu heeft problemen om de bal te vangen. Əkbərov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İstanbullu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İstanbullu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vişinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Zamcur met de inworp. Caronni rent richting de bal. Patikçi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caronni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İstanbullu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vişinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zamcur passt de bal met de wreef. İstanbullu rent richting de bal. Codreanu begaat een overtreding. Codreanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 29%, adriamagd 71%.
Children Of The KoRn - adriamagd 1:0

53e minuut.
Strel is nu in balbezit. Strel passt de bal in één keer door. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. Vişinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - adriamagd 2:0

55e minuut.
Sabău onderschept slim de pass. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu geeft de bal voor. Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Anghel met de inworp. Sapir bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel verovert de bal door een tackle van achteren. Strel geeft een lange en hoge pass. İstanbullu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghel geeft een lange en hoge pass. Caronni probeert de bal aan de voet te houden. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur draait met de bal, schiet en ... Vişinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu passt de bal in één keer door. Almendares bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapir onderschept slim de pass. Sapir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sapir geeft een lange en hoge pass. Moreno Capitán springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - adriamagd 2:1

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hozoc niet meer kan verder spelen. Fredyk komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Afonso Suárez is nu in balbezit. Afonso Suárez passt de bal zonder na te denken. Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ... Fredyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 51%, adriamagd 49%.
Children Of The KoRn - adriamagd 2:1