Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hell Town LZDS Pakistan
Nowa Tactiek 451
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Zisis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright met een sublieme pass. Klungelig pakt Oprescu de bal. Oprescu draait met de bal, schiet en ... Udrea probeert de bal aan de voet te houden. Isbrandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukičević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - LZDS Pakistan 1:0

6e minuut.
Vukičević is nu in balbezit. Stans legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vukičević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oprescu neemt de penalty, wat een uithaal! Isbrandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - LZDS Pakistan 2:0

13e minuut.
Aldeinha rent richting de bal. Aldeinha passt de bal in één keer door. Zisis met een sublieme pass. Resković heeft problemen om de bal te vangen. Resković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Resković rent richting de bal. Resković passt de bal met de wreef. Zisis is nu in balbezit. Zisis geeft een lange en hoge pass. Torniainen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Torniainen passt de bal in één keer door. Saskőy is nu in balbezit. Resković verovert de bal door een tackle van achteren. Resković draait met de bal, schiet en ... Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - LZDS Pakistan 2:1

21e minuut.
Oprescu geeft de bal voor. Sztipánovics kopt de bal weg. Nosov speelt de bal door. Klungelig pakt Vukičević de bal. Vukičević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu passt de bal in één keer door. Sztipánovics speelt de bal door. Vukičević rent richting de bal. Vukičević draait met de bal, schiet en ... Isbrandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - LZDS Pakistan 3:1

27e minuut.
Drumond rent richting de bal. Mikucki rent richting de bal. Met opzet legt Drumond zijn tegenspeler op de grond. Drumond is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Saskőy verovert de bal door een tackle van achteren. Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque probeert naar een medespeler te passen. Zisis rent richting de bal. Zisis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Udrea onderschept slim de pass. Oprescu rent richting de bal. Sztipánovics met een sublieme pass. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Durok probeert naar een medespeler te passen. Zisis is nu in balbezit. Zisis passt de bal zonder na te denken. Resković is nu in balbezit. Resković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - LZDS Pakistan 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 67%, LZDS Pakistan 33%.
Hell Town - LZDS Pakistan 3:2

47e minuut.
Čabrilo onderschept slim de pass. Aldeinha verovert de bal door een tackle van achteren. Aldeinha passt de bal in één keer door. Resković is nu in balbezit. Resković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Saskőy geeft een lange en hoge pass. Stans kopt de bal weg. Durok heeft problemen om de bal te vangen. Vukičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukičević schiet op doel. Isbrandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oprescu rent richting de bal. Oprescu draait met de bal, schiet en ... Isbrandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bledzewski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Wright is nu in balbezit. Resković verovert de bal door een tackle van achteren. Resković speelt de bal door. Zisis rent richting de bal. Zisis schiet op doel. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zisis passt de bal in één keer door. Duque is nu in balbezit. Duque probeert naar een medespeler te passen. Resković bereikt de bal nog maar net als eerste. Resković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lecornu met een harde bal richting middenveld. Nosov is nu in balbezit. Nosov geeft een lange en hoge pass. Oprescu rent richting de bal. Oprescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Daar is Torniainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torniainen geeft de bal voor. Resković is nu in balbezit. Resković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hell Town - LZDS Pakistan 3:3

84e minuut.
Torniainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Torniainen probeert naar een medespeler te passen. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisis haalt uit met een fantastische trap. Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - LZDS Pakistan 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 72%, LZDS Pakistan 28%.
Hell Town - LZDS Pakistan 3:4