Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zulusy2007 Legia Cwks
a11 Tactiek :)
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 49.2
slecht Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Pļumpe kopt de bal weg. Magaña is nu in balbezit. Magaña passt de bal met de wreef. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Tömösi kopt de bal weg. Sticco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sticco passt de bal in één keer door. Daar is Magaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magaña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Krasnov probeert naar een medespeler te passen. Lane rent richting de bal. Lane passt de bal met de wreef. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi geeft een lange en hoge pass. Manolas heeft problemen om de bal te vangen. Magaña rent richting de bal. Manolas onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean probeert naar een medespeler te passen. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi schiet op doel. Veronezi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - Legia Cwks 0:1

28e minuut.
Pļumpe met een sublieme pass. Magaña is nu in balbezit. Magaña passt de bal zonder na te denken. Tömösi rent richting de bal. Tömösi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lane is nu in balbezit. Lane passt de bal met de wreef. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Caban rent richting de bal. Caban probeert naar een medespeler te passen. Magaña rent richting de bal. Magaña draait met de bal, schiet en ... Veronezi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - Legia Cwks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 67%, Legia Cwks 33%.
zulusy2007 - Legia Cwks 0:2

48e minuut.
Caban met een sublieme pass. Krasnov is nu in balbezit. Zdyb geeft de bal voor. Tömösi rent richting de bal. Tömösi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kropka is nu in balbezit. Fonte is nu in balbezit. Fonte passt de bal met de wreef. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krasnov is nu in balbezit. Krasnov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brokuła de bal. Magaña is nu in balbezit. Magaña draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Dragoş kan de bal niet met de borst controleren. Profeta rent richting de bal. Profeta speelt de bal door. Spurna is nu in balbezit. Spurna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Caban geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wessel de bal onder controle te krijgen. Kropka is nu in balbezit. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - Legia Cwks 0:3

90e minuut.
Krasnov is nu in balbezit. Krasnov geeft een lange en hoge pass. Manolas kopt de bal weg. Klungelig pakt Tömösi de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 63%, Legia Cwks 37%.
zulusy2007 - Legia Cwks 0:3