Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-04 18:10
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: WimbleTon
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Tomo Scarpones FC
prima2015att Tactiek elbasso2
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
73.1 gemiddelde waardering 64.3
excellent Schieten very good
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Levi geeft de bal voor. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür geeft een lange en hoge pass. Porrone maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kričančić passt de bal zonder na te denken. Gelmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelmini passt de bal in één keer door. Anzelmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzelmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Anzelmi is nu in balbezit. Anzelmi passt de bal zonder na te denken. Grøtterud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Witte is nu in balbezit. De Witte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Inworp. Gelmini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kričančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričančić geeft de bal voor. Hidalgo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Anzelmi passt de bal met de wreef. Kričančić rent richting de bal. Kričančić passt de bal zonder na te denken. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gelmini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uyttersprot komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Grøtterud geeft de bal voor. Klungelig pakt Karışlar de bal. Karışlar met een sublieme pass. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Anzelmi kopt de bal weg. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klinar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Codrescu de bal. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tomo - Scarpones FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomo 39%, Scarpones FC 61%.
Tomo - Scarpones FC 0:1

46e minuut.
Gisulfo komt het veld opgelopen. Porrone rent richting de bal. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hidalgo. Hidalgo krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Uyttersprot kopt de bal weg. Kričančić rent richting de bal. Hurduc onderschept slim de pass. De Witte verovert de bal door een tackle van achteren. De Witte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Kričančić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurduc rent richting de bal. Uyttersprot onderschept slim de pass. Uyttersprot geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ciacia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciacia met een sublieme pass. Costache is nu in balbezit. Costache geeft de bal voor. Hidalgo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bădilă trapt de bal weg van het doel. Zurovac kopt de bal weg. Uyttersprot controleert de bal met de borst. De Witte is nu in balbezit. De Witte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Costache geeft de bal voor. Ciacia heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Costache speelt de bal door. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Hidalgo geeft de bal voor. Uyttersprot bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyttersprot schiet op doel. Bădilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Witte rent richting de bal. De Witte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomo - Scarpones FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomo 29%, Scarpones FC 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomo - Scarpones FC 1:1