Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Westerpark Skupzelek
Def532 Tactiek thanks:)
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 55.8
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
Palma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulpeşean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çayır is nu in balbezit. Çayır schiet op doel. Kalender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Daar is Stielike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stielike raakt geblesseerd tijdens het duel. Pálinkó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Racy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Schöne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groeneveld verovert de bal door een tackle van achteren. Groeneveld speelt de bal door. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard draait met de bal, schiet en ... Kalender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Dogolici geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velican rent richting de bal. Velican schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vulpeşean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard passt de bal met de wreef. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Willemsen speelt de bal door. Schöne kopt de bal weg. Klungelig pakt de Lange de bal. Racy bereikt de bal nog maar net als eerste. Racy schiet op doel. Willemsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Çayır bereikt de bal nog maar net als eerste. Schöne onderschept slim de pass. Schöne probeert naar een medespeler te passen. Racy rent richting de bal. Racy haalt uit met een fantastische trap. Willemsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Westerpark - Skupzelek 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Westerpark 40%, Skupzelek 60%.
FC Lokomotiv Westerpark - Skupzelek 0:1

46e minuut.
Dainese rent richting de bal. Dainese geeft een hoge lob. Daar is Dogolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalender bokst de bal weg.

63e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean speelt de bal door. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel. Kalender probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Vulpeşean de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Glavaš is nu in balbezit. Picard onderschept slim de pass. Picard met een sublieme pass. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Westerpark 36%, Skupzelek 64%.
FC Lokomotiv Westerpark - Skupzelek 0:1