Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honda Lock SC Béziers
Curtis Tactiek 352
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Chillan geeft een hoge lob. Georges met een sublieme pass. Holban kopt de bal weg. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Chillan geeft de bal voor. Santos springt en kopt de bal. Labadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Labadas haalt uit met een fantastische trap. Georges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Béziers 1:0

17e minuut.
Ferraioli is nu in balbezit. Özerdenerli geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciutol de bal. Labadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Labadas schiet op doel. Georges bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Béziers 2:0

23e minuut.
Minh Tú rent richting de bal. Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cedro rent richting de bal. Chemin verovert de bal door een tackle van achteren. Chemin probeert naar een medespeler te passen. Labadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Labadas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Béziers 3:0

27e minuut.
Busuioc verovert de bal door een tackle van achteren. Busuioc probeert de bal met de borst te controleren. Busuioc probeert naar een medespeler te passen. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek speelt de bal door. Kariluoto is nu in balbezit. Ferraioli onderschept slim de pass. Ferraioli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Labadas heeft problemen om de bal te vangen. Birenbaum is nu in balbezit. Labadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Labadas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Béziers 4:0

33e minuut.
Chemin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciutol de bal. Labadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Labadas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Béziers 5:0

40e minuut.
Beeuwkes rent richting de bal. Beeuwkes passt de bal met de wreef. Labadas is nu in balbezit. Labadas haalt uit met een fantastische trap. Georges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Béziers 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 44%, Béziers 56%.
Honda Lock SC - Béziers 6:0

57e minuut.
Beeuwkes is nu in balbezit. Bobek begaat een overtreding. Beeuwkes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özerdenerli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Labadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Labadas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Béziers 7:0

59e minuut.
Bobek passt de bal zonder na te denken. Lebon is nu in balbezit. Bobek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lebon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lebon kan niet meer verder spelen. Beeuwkes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Labadas rent richting de bal. Labadas met een sublieme pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Santos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ciutol neemt vlug de vrije trap. Chemin kopt de bal weg. Ferraioli is nu in balbezit. Ferraioli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Busuioc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akrithakis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kariluoto is nu in balbezit. Cedro verovert de bal door een tackle van achteren. Chemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro verovert de bal door een tackle van achteren. Cedro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mugri probeert naar een medespeler te passen. Labadas kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciutol de bal. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cieślik kopt de bal weg. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan passt de bal met de wreef. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 51%, Béziers 49%.
Honda Lock SC - Béziers 7:0