Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c jufré Herta Spartak
voladores Tactiek balados 4
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 63.2
excellent Schieten outstanding
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Kreckler kopt de bal weg. Prātvēders bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Werner. Werner krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sarno probeert naar een medespeler te passen. Langbein heeft problemen om de bal te vangen. Langbein speelt de bal door. Werner geeft een hoge lob. Kulczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Wybicki met een snelle inworp. Cabuto rent richting de bal. Cabuto geeft een hoge lob. Wilk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kabánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Corain rent richting de bal. Kulczyński onderschept slim de pass. Kulczyński passt de bal zonder na te denken. Wilk is nu in balbezit. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zsámboki passt de bal in één keer door. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wspaniały. Wspaniały krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Cintado rent richting de bal. García Cintado geeft de bal voor. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Prātvēders rent richting de bal. García Cintado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prātvēders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zsámboki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wspaniały kopt de bal weg. García Cintado is nu in balbezit. Prātvēders onderschept slim de pass. Prātvēders draait met de bal, schiet en ... Koblak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Herta Spartak 0:1

21e minuut.
Sarno geeft een hoge lob. Prātvēders controleert de bal met de borst. Hazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prātvēders verovert de bal door een tackle van achteren. Prātvēders schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Herta Spartak 0:2

28e minuut.
Corain probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte rent richting de bal. Werner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Werner krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

28e minuut.
Wspaniały is nu in balbezit. García Cintado speelt de bal door. Prātvēders heeft problemen om de bal te vangen. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. Koblak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Corain passt de bal met de wreef. Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały geeft een hoge lob. Prātvēders krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Corain geeft de bal voor. Wspaniały kopt de bal weg. Klungelig pakt García Cintado de bal. Prātvēders verovert de bal door een tackle van achteren. Prātvēders draait met de bal, schiet en ... Koblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Ricaurte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricaurte speelt de bal door. Prātvēders is nu in balbezit. Prātvēders schiet op doel. Koblak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Prātvēders rent richting de bal. García Cintado is nu in balbezit. Prātvēders verovert de bal door een tackle van achteren. Prātvēders haalt uit met een fantastische trap. Koblak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Herta Spartak 0:3

41e minuut.
García Cintado rent richting de bal. García Cintado passt de bal met de wreef. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Prātvēders bereikt de bal nog maar net als eerste. Prātvēders schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały geeft de bal voor. Hazan rent richting de bal. Prātvēders onderschept slim de pass. Prātvēders schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Herta Spartak 0:4

43e minuut.
Hazan met een sublieme pass. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały probeert naar een medespeler te passen. Prātvēders is nu in balbezit. Prātvēders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Herta Spartak 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 59%, Herta Spartak 41%.
f.c jufré - Herta Spartak 0:5

46e minuut.
Gromada komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Hazan is nu in balbezit. Ricaurte verovert de bal door een tackle van achteren. Ricaurte passt de bal in één keer door. Daar is Prātvēders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prātvēders haalt uit met een fantastische trap. Koblak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wspaniały is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Herta Spartak 0:6

58e minuut.
Hazan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koblak neemt vlug de vrije trap. Wilk kopt de bal weg. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński draait met de bal, schiet en ... Kabánek bokst de bal weg.

60e minuut.
Cabuto probeert naar een medespeler te passen. Kulczyński is nu in balbezit. do Bem rent richting de bal. Wilk is nu in balbezit. Wilk draait met de bal, schiet en ... Kabánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Buitenspel voor Kulczyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Mooren neemt vlug de vrije trap. Prātvēders bereikt de bal nog maar net als eerste. Prātvēders haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Kreckler de bal onder controle te krijgen. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Herta Spartak 0:7

74e minuut.
García Cintado neemt vlug de vrije trap. Rondonense rent richting de bal. Sarno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarno krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Wybicki rent richting de bal. Wybicki geeft een hoge lob. Wilk rent richting de bal. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Kabánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Herta Spartak 1:7

81e minuut.
Zsámboki probeert naar een medespeler te passen. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały geeft een lange en hoge pass. Prātvēders is nu in balbezit. Prātvēders schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kreckler geeft de bal voor. Cabuto kopt de bal weg. Klungelig pakt Corain de bal. Rondonense bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondonense draait met de bal, schiet en ... Kabánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borbás komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Borbás speelt de bal door. Wspaniały is nu in balbezit. Kocsárdi rent richting de bal. Wspaniały onderschept slim de pass. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. Koblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 58%, Herta Spartak 42%.
f.c jufré - Herta Spartak 1:7