Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Tibieros Cosmos Equyz
nodess Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Altınyol met een sublieme pass. Burruchaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala onderschept slim de pass. Wala draait met de bal, schiet en ... Felman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 1:0

7e minuut.
Barbas is nu in balbezit. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj speelt de bal door. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tokaj controleert de bal met de borst. Tokaj met een sublieme pass. Wala is nu in balbezit. Wala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 2:0

11e minuut.
Alder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tokaj rent richting de bal. Alder rent richting de bal. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 3:0

15e minuut.
Madelón met een sublieme pass. Altınyol rent richting de bal. Altınyol met een sublieme pass. Wala is nu in balbezit. Wala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nef controleert de bal met de borst. Nef passt de bal in één keer door. Wala is nu in balbezit. Wala schiet op doel. Felman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 4:0

19e minuut.
Burruchaga is nu in balbezit. Burruchaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nef met een snelle inworp. Altınyol speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nef geeft de bal voor. Alder speelt de bal door. Altınyol speelt de bal door. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap. Felman bokst de bal weg.

27e minuut.
Tokaj passt de bal zonder na te denken. Alder met een sublieme pass. Nef met een sublieme pass. Wala rent richting de bal. Wala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
İskele verovert de bal door een tackle van achteren. Tokaj probeert naar een medespeler te passen. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 5:0

36e minuut.
Daar is Burruchaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Burruchaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala onderschept slim de pass. Wala draait met de bal, schiet en ... Felman bokst de bal weg.

38e minuut.
Batlle rent richting de bal. Friedmann onderschept slim de pass. Friedmann geeft een hoge lob. Nef is nu in balbezit. Nef draait met de bal, schiet en ... Felman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Tokaj is nu in balbezit. Tokaj passt de bal in één keer door. Wala rent richting de bal. Wala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 6:0

44e minuut.
Mendelevich is nu in balbezit. Nef onderschept slim de pass. Nef passt de bal zonder na te denken. Wala rent richting de bal. Wala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 28%, Cosmos Equyz 72%.
Los Tibieros - Cosmos Equyz 6:0

46e minuut.
Guareschi rent richting de bal. Altınyol rent richting de bal. Altınyol geeft een lange en hoge pass. Wala is nu in balbezit. Wala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tokaj passt de bal met de wreef. Wala is nu in balbezit. Burruchaga is nu in balbezit. Wala onderschept slim de pass. Wala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyol onderschept slim de pass. Altınyol speelt de bal door. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wala is nu in balbezit. Leguizamon is nu in balbezit. Wala onderschept slim de pass. Wala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 7:0

57e minuut.
Madelón geeft de bal voor. Wala rent richting de bal. Nef is nu in balbezit. Nef schiet op doel. Felman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 8:0

60e minuut.
Baigorria speelt de bal door. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj probeert naar een medespeler te passen. Wala rent richting de bal. Wala schiet op doel. Felman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
İskele probeert naar een medespeler te passen. Guareschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guareschi geeft de bal voor. Alder rent richting de bal. Alder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tokaj heeft problemen om de bal te vangen. Baigorria is nu in balbezit. Baigorria met een sublieme pass. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Baigorria passt de bal met de wreef. Friedmann speelt de bal door. Wala rent richting de bal. Wala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leguizamon de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alder geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wala maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 9:0

69e minuut.
Baigorria rent richting de bal. Baigorria passt de bal met de wreef. Burruchaga is nu in balbezit. Altınyol verovert de bal door een tackle van achteren. Altınyol schiet op doel. Felman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Cosmos Equyz 10:0

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leguizamon met een harde bal richting middenveld. Nef kopt de bal weg. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tokaj kopt de bal weg. Wala is nu in balbezit. Leguizamon is nu in balbezit. Wala verovert de bal door een tackle van achteren. Wala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 21%, Cosmos Equyz 79%.
Los Tibieros - Cosmos Equyz 10:0