Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fast123 drekonja
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ravbar geeft een hoge lob. Erjavec kopt de bal weg. Trobec is nu in balbezit. Trobec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fast123 - drekonja 1:0

14e minuut.
Oz rent richting de bal. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocnar rent richting de bal. Trobec is nu in balbezit. Trobec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hrovatin heeft problemen om de bal te vangen. Pekuš verovert de bal door een tackle van achteren. Mihelič met een sublieme pass. Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hrovatin rent richting de bal. Supe is nu in balbezit. Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe rent richting de bal. Supe schiet op doel. Plesec bokst de bal weg.

41e minuut.
Sadek probeert naar een medespeler te passen. Supe rent richting de bal. Skrbiš is nu in balbezit. Mihelič verovert de bal door een tackle van achteren. Mihelič draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast123 55%, drekonja 45%.
fast123 - drekonja 1:0

50e minuut.
Hočevar is nu in balbezit. Skrbiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hočevar krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Skrbiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrbiš passt de bal in één keer door. Brezovar is nu in balbezit. Trobec verovert de bal door een tackle van achteren. Trobec schiet op doel. Golob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Hočevar onderschept slim de pass. Hočevar geeft de bal voor. Ravbar rent richting de bal. Sadek verovert de bal door een tackle van achteren. Sadek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Supe rent richting de bal. Jager onderschept slim de pass. Jager geeft de bal voor. Trobec rent richting de bal. Trobec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast123 46%, drekonja 54%.
fast123 - drekonja 1:0