Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Root United Das Wilde Schaf
Normal Tactiek 4-1-3-2
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tobar geeft de bal voor. Tobón is nu in balbezit. Nejman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nejman krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Nejman rent richting de bal. Gaviria Trujillo rent richting de bal. Gaviria Trujillo passt de bal met de wreef. Neroj rent richting de bal. Neroj schiet op doel. Hernández bokst de bal weg. Klungelig pakt Montoya de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Perarnau geeft een hoge lob. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Gaviria Trujillo rent richting de bal. Gaviria Trujillo passt de bal zonder na te denken. Tobón heeft problemen om de bal te vangen. Tobón draait met de bal, schiet en ... Zuleta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - Das Wilde Schaf 1:0

15e minuut.
Zamudio met een sublieme pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal met de wreef. Tobón is nu in balbezit. Tobón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - Das Wilde Schaf 2:0

20e minuut.
Bonilla speelt de bal door. Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal zonder na te denken. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - Das Wilde Schaf 3:0

26e minuut.
Zamudio is nu in balbezit. Roncalli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamudio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arango Jaramillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rendón heeft problemen om de bal te vangen. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Neroj de bal. Neroj haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Roncalli onderschept slim de pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero speelt de bal door. Neroj rent richting de bal. Neroj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Perarnau met de inworp. Mero heeft problemen om de bal te vangen. Mero geeft de bal voor. Roncalli maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 60%, Das Wilde Schaf 40%.
Root United - Das Wilde Schaf 3:0

60e minuut.
Mero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mero passt de bal in één keer door. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Neroj bereikt de bal nog maar net als eerste. Neroj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perarnau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Arango Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero geeft de bal voor. Klungelig pakt Roncalli de bal. Roncalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Perarnau met een sublieme pass. Arango Jaramillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaviria Trujillo. Gaviria Trujillo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Arango Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria Trujillo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 63%, Das Wilde Schaf 37%.
Root United - Das Wilde Schaf 3:0