Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Niupi Deporcentro Tulipanes
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 27.6
good Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Happel probeert naar een medespeler te passen. Piccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Portocarrero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Portocarrero krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Acasiete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madureira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Happel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pinglo heeft problemen om de bal te vangen. Koszucki rent richting de bal. Koszucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pereira geeft de bal voor. Inworp. Caro met een snelle inworp. Acasiete bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasiete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Happel probeert naar een medespeler te passen. Portocarrero rent richting de bal. Portocarrero geeft de bal voor. Rubio is nu in balbezit. Rubio draait met de bal, schiet en ... Daszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mélin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra is nu in balbezit. Mélin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mélin krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Mrkela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkela geeft een hoge lob. Saravia kopt de bal weg. Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Niupi 40%, Deporcentro Tulipanes 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Niupi - Deporcentro Tulipanes 0:0

64e minuut.
Correa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mrkela neemt vlug de vrije trap. Porras heeft problemen om de bal te vangen. Mélin rent richting de bal. Mélin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de la Piedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Piccin kopt de bal weg. Koszucki is nu in balbezit. Koszucki passt de bal in één keer door. Mélin rent richting de bal. Mélin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélin verovert de bal door een tackle van achteren. Mélin geeft een lange en hoge pass. Piccin rent richting de bal. Piccin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Saravia is nu in balbezit. Saravia geeft een hoge lob. Porras kopt de bal weg. Daar is Koszucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Niupi 33%, Deporcentro Tulipanes 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Niupi - Deporcentro Tulipanes 0:0