Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Stal Bielsko-Biała FC Wiedeńskie
No Ultra`98 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Marciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciński passt de bal met de wreef. Kazımzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzynowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Hampel passt de bal in één keer door. Bryński met een sublieme pass. Szewc is nu in balbezit. Czysty rent richting de bal. Czysty draait met de bal, schiet en ... Uszaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fusella de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Stal Bielsko-Biała - FC Wiedeńskie 0:1

6e minuut.
Hampel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

15e minuut.
Wcześniak onderschept slim de pass. Wcześniak probeert naar een medespeler te passen. Szewc is nu in balbezit. Szewc draait met de bal, schiet en ... Uszaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rych rent richting de bal. Bryński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Witczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rych rent richting de bal. Rych draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński passt de bal in één keer door. Wcześniak probeert de bal aan de voet te houden. Szewc rent richting de bal. Szewc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Stal Bielsko-Biała 53%, FC Wiedeńskie 47%.
BKS Stal Bielsko-Biała - FC Wiedeńskie 0:1

51e minuut.
Cichoń probeert naar een medespeler te passen. Marciński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przerwa. Przerwa krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Muiño passt de bal zonder na te denken. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghica krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Czysty passt de bal zonder na te denken. Ghica rent richting de bal. Szewc onderschept slim de pass. Szewc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Stal Bielsko-Biała - FC Wiedeńskie 0:2

68e minuut.
Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth onderschept slim de pass. Osváth passt de bal met de wreef. Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bryński geeft een lange en hoge pass. Ghica rent richting de bal. Szewc onderschept slim de pass. Szewc haalt uit met een fantastische trap. Uszaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Stal Bielsko-Biała 56%, FC Wiedeńskie 44%.
BKS Stal Bielsko-Biała - FC Wiedeńskie 0:2