Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.inter mistral F.C. COTROCENI
probe Tactiek juniori
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
60.2 gemiddelde waardering 54.3
excellent Schieten excellent
solid Passen good
incredible Verdedigen excellent


9e minuut.
Jędrejowski probeert naar een medespeler te passen. Rembacz kopt de bal weg. Şuteu rent richting de bal. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jędrejowski niet meer kan verder spelen. Scamă komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Klungelig pakt Rembacz de bal. Deaconescu onderschept slim de pass. Deaconescu geeft een lange en hoge pass. Hristea rent richting de bal. Hristea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Marăndici geeft een lange en hoge pass. Drame is nu in balbezit. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 1:0

37e minuut.
Şuteu kan de bal niet met de borst controleren. Şuteu met een sublieme pass. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olteanu heeft problemen om de bal te vangen. Scamă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 2:0

39e minuut.
Drame is nu in balbezit. Şuteu rent richting de bal. Tănase tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tănase krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejía. Mejía krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tănase rent richting de bal. Tănase probeert naar een medespeler te passen. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. Vanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 2:1

43e minuut.
Mejía geeft een hoge lob. Inworp. Latovlevici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristea geeft een lange en hoge pass. Ilionescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 45%, F.C. COTROCENI 55%.
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 2:1

49e minuut.
Drame rent richting de bal. Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal passt de bal in één keer door. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu schiet op doel. Scamă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Gajosiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Bea de bal. Bea speelt de bal door. Drame is nu in balbezit. Drame schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Olteanu de bal. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal rent richting de bal. Şuteu verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu schiet op doel. Scamă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cizmă geeft de bal voor. Inworp. Vidigal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drame rent richting de bal. Drame haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Olteanu de bal. Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 3:1

60e minuut.
Hristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía begaat een overtreding. Hristea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Latovlevici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ceauşu krijgt zijn hoofd ertegen. Vanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 3:2

61e minuut.
Rembacz geeft een hoge lob. Tănase bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... Vanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 3:3

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tănase met een snelle inworp. Vidigal geeft de bal voor. Deaconescu kopt de bal weg. Latovlevici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vanić trapt de bal weg van het doel. Marăndici speelt de bal door. Tănase is nu in balbezit. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... Vanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hristea is nu in balbezit. Hristea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 3:4

65e minuut.
Korvenoja rent richting de bal. Korvenoja geeft de bal voor. Gajosiński geeft een hoge lob. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. Vanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alaníz heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 3:5

73e minuut.
Drame rent richting de bal. Tal onderschept slim de pass. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 4:5

81e minuut.
Tămâie rent richting de bal. Tămâie passt de bal met de wreef. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame rent richting de bal. Drame schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 5:5

89e minuut.
Tănase passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tal de bal. Şuteu rent richting de bal. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Scamă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 6:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 57%, F.C. COTROCENI 43%.
f.c.inter mistral - F.C. COTROCENI 6:5