Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.inter mistral Rubin Kazan
probe Tactiek Nancucheo
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
46.9 gemiddelde waardering 60.8
good Schieten outstanding
average Passen very good
incredible Verdedigen very good


1e minuut.
Wunsz is nu in balbezit. Wunsz geeft een hoge lob. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ... Vanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 0:1

21e minuut.
Mejía neemt vlug de vrije trap. Căpraru kopt de bal weg. Thun is nu in balbezit. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel. Vanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gajosiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thun met de inworp. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Lixăndroiu kopt de bal weg. Wiltord bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltord passt de bal in één keer door. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel. Vanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dajk heeft problemen om de bal te vangen. Dajk probeert naar een medespeler te passen. Bea verovert de bal door een tackle van achteren. Thun is nu in balbezit. Thun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mazza is nu in balbezit. Mazza passt de bal met de wreef. Thun bereikt de bal nog maar net als eerste. Thun schiet op doel. Vanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 0:2

37e minuut.
Carequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carequinha geeft een lange en hoge pass. Korvenoja probeert de bal met de borst te controleren. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... Vanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bea passt de bal met de wreef. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay passt de bal met de wreef. Dajk is nu in balbezit. Dajk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 62%, Rubin Kazan 38%.
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 0:2

48e minuut.
Depay onderschept slim de pass. Depay passt de bal in één keer door. Carequinha probeert naar een medespeler te passen. Mazza kan de bal niet met de borst controleren. Mazza draait met de bal, schiet en ... Vanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Wiltord is nu in balbezit. Wiltord passt de bal in één keer door. Dajk rent richting de bal. Dajk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 0:3

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dajk zal de hoekschop nemen. Carequinha speelt de bal door. Wunsz heeft problemen om de bal te vangen. Depay is nu in balbezit. Depay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wiltord rent richting de bal. Wiltord passt de bal met de wreef. Dajk rent richting de bal. Dajk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 0:4

64e minuut.
Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía geeft een hoge lob. Wiltord rent richting de bal. Wiltord schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Dajk is nu in balbezit. Čuņčiņš onderschept slim de pass. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 0:5

71e minuut.
Depay rent richting de bal. Depay geeft de bal voor. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... Vanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 0:6

74e minuut.
Korvenoja kopt de bal weg. Daar is Bea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thun is nu in balbezit. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... Vanić bokst de bal weg.

82e minuut.
Depay rent richting de bal. Depay probeert naar een medespeler te passen. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Depay geeft een lange en hoge pass. Thun rent richting de bal. Thun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Căpraru met een sublieme pass. Thun rent richting de bal. Thun passt de bal zonder na te denken. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 58%, Rubin Kazan 42%.
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 0:6