Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Oltenia FC.VASAS
New Oltenia Tactiek bumbum
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
56.3 gemiddelde waardering 60.7
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


8e minuut.
Iuresean probeert naar een medespeler te passen. Crăcan probeert de bal met de borst te controleren. Florea onderschept slim de pass. Florea geeft de bal voor. Belka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Siikasaari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Airinei is nu in balbezit. Airinei draait met de bal, schiet en ... Purmalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC.VASAS 0:1

14e minuut.
Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraşan rent richting de bal. Seyyah begaat een overtreding. Seyyah krijgt een gele kaart. Oraşan raakt geblesseerd tijdens het duel. Oraşan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz geeft een hoge lob. Florea rent richting de bal. Florea schiet op doel. Condrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C.Oltenia - FC.VASAS 1:1

22e minuut.
Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka rent richting de bal. Belka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Oraşan probeert naar een medespeler te passen. Garbuz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Puştea de bal onder controle te krijgen. Siikasaari rent richting de bal. Siikasaari geeft de bal voor. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC.VASAS 2:1

32e minuut.
Belka rent richting de bal. Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka verovert de bal door een tackle van achteren. Belka schiet op doel. Condrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC.VASAS 3:1

34e minuut.
Siikasaari met een sublieme pass. Hordijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordijk passt de bal zonder na te denken. Siikasaari geeft een hoge lob. Florea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Florea kopt de bal weg. Ţigănaş geeft de bal voor. Demirian probeert de bal met de borst te controleren. Demirian draait met de bal, schiet en ... Purmalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC.VASAS 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 35%, FC.VASAS 65%.
A.C.Oltenia - FC.VASAS 3:2

47e minuut.
Crăcan geeft de bal voor. Hordijk kopt de bal weg. Belka is nu in balbezit. Belka draait met de bal, schiet en ... Condrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC.VASAS 4:2

47e minuut.
Airinei met een sublieme pass. Demirian rent richting de bal. Puştea maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Puştea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Puştea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

48e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Hordijk is nu in balbezit. Hordijk passt de bal in één keer door. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hordijk passt de bal in één keer door. Belka is nu in balbezit. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka onderschept slim de pass. Belka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Garbuz speelt de bal door. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hordijk zijn tegenspeler op de grond. Hordijk krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Condrea probeert naar een medespeler te passen. Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Garbuz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Siikasaari is nu in balbezit. Siikasaari passt de bal met de wreef. Florea rent richting de bal. Florea haalt uit met een fantastische trap. Condrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC.VASAS 5:2

73e minuut.
Seyyah speelt de bal door. Klungelig pakt Hordijk de bal. Hordijk passt de bal met de wreef. Belka is nu in balbezit. Belka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Iuresean geeft een hoge lob. Pohl rent richting de bal. Demirian onderschept slim de pass. Demirian haalt uit met een fantastische trap. Purmalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC.VASAS 5:3

88e minuut.
Stefanescu-Prodanovici geeft een lange en hoge pass. Hordijk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bochinsky de bal onder controle te krijgen. Florea rent richting de bal. Florea schiet op doel. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dincă kopt de bal weg. Hordijk geeft een lange en hoge pass. Florea maakt een snoekduik en kopt de bal. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC.VASAS 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 27%, FC.VASAS 73%.
A.C.Oltenia - FC.VASAS 6:3