Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peña Sport avenida
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Doeltrap. Sánchez García trapt de bal weg van het doel. Cucu kopt de bal weg. Baciu controleert de bal met de borst. Baciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Sport - avenida 1:0

7e minuut.
Bruzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardia speelt de bal door. Acciari rent richting de bal. Acciari schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Demirian passt de bal zonder na te denken. Valencia de la Serna is nu in balbezit. Valencia de la Serna met een sublieme pass. Baciu is nu in balbezit. Baciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Filho geeft een lange en hoge pass. Demirian speelt de bal door. Łudzik is nu in balbezit. Łudzik geeft de bal voor. Baciu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Baciu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

25e minuut.
Ponte speelt de bal door. Łudzik rent richting de bal. Łudzik met een sublieme pass. Gavilán rent richting de bal. Gavilán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Łudzik geeft een lange en hoge pass. Arbelo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sanchís de bal onder controle te krijgen. Gavilán rent richting de bal. Gavilán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cucu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filho speelt de bal door. Gavilán rent richting de bal. Gavilán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lombardia is nu in balbezit. Lombardia passt de bal in één keer door. Acciari is nu in balbezit. Valencia de la Serna rent richting de bal. Valencia de la Serna schiet op doel. Ciszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cañas de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peña Sport - avenida 1:1

43e minuut.
Lombardia speelt de bal door. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian onderschept slim de pass. Valencia de la Serna verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia de la Serna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña Sport 45%, avenida 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peña Sport - avenida 1:1

55e minuut.
Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian geeft een lange en hoge pass. Arbelo rent richting de bal. Gavilán verovert de bal door een tackle van achteren. Gavilán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Filho is nu in balbezit. Filho geeft een hoge lob. Valencia de la Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán is nu in balbezit. Gavilán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Solla probeert naar een medespeler te passen. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubizarreta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zubizarreta krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Sanchís probeert naar een medespeler te passen. Cucu is nu in balbezit. Cucu passt de bal zonder na te denken. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Valencia de la Serna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palomares komt het veld opgelopen. Sánchez García trapt de bal weg. Palomares probeert naar een medespeler te passen. Acciari is nu in balbezit. Acciari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solla heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña Sport 34%, avenida 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peña Sport - avenida 1:1