Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-25 18:25
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Mr.G13cz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Mr.G13cz Mezci Jonkovice
1 Tactiek Aztec_2.17
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


25e minuut.
Daar is Troubka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troubka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stachnik de bal. Vizingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizingr draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Závyška passt de bal in één keer door. Spáčil is nu in balbezit. Spáčil geeft een hoge lob. Vizingr springt en kopt de bal. Yanakiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr.G13cz - Mezci Jonkovice 0:1

31e minuut.
Zouhar met een sublieme pass. Vizingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizingr probeert naar een medespeler te passen. Závyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Závyška haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Spáčil bereikt de bal nog maar net als eerste. Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spáčil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czechowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Czechowski kan niet meer verder spelen. Cikánek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Balbasi kan de bal niet met de borst controleren. Závyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Závyška met een sublieme pass. Vizingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizingr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr.G13cz 65%, Mezci Jonkovice 35%.
Mr.G13cz - Mezci Jonkovice 0:1

46e minuut.
Daar is Závyška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mujica begaat een overtreding. Závyška raakt geblesseerd tijdens het duel. Zouhar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vizingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizingr draait met de bal, schiet en ... Yanakiev bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vyčíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal is nu in balbezit. Vyčíhal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vyčíhal krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Šomek is nu in balbezit. Spáčil bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek speelt de bal door. Závyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Závyška haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Balbasi probeert naar een medespeler te passen. Šomek geeft een hoge lob. Vizingr is nu in balbezit. Klungelig pakt Vizingr de bal. Vizingr haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Piegzik onderschept slim de pass. Piegzik geeft een hoge lob. Vizingr rent richting de bal. Vizingr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr.G13cz - Mezci Jonkovice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr.G13cz 59%, Mezci Jonkovice 41%.
Mr.G13cz - Mezci Jonkovice 0:2