Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Maidan F.C. Looser
Nam Su Tyen Tactiek new44
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
38.8 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Rozen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grimani de bal. Mazilu met een sublieme pass. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Rozen met de inworp. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - F.C. Looser 0:1

10e minuut.
Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz onderschept slim de pass. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Secăreanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - F.C. Looser 0:2

22e minuut.
Valerie geeft een lange en hoge pass. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă begaat een overtreding. Jalal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grimani komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Secăreanu met een sublieme pass. Sârgu heeft problemen om de bal te vangen. Rozen rent richting de bal. Rozen geeft een hoge lob. Piotrowicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Proteasa speelt de bal door. Rozen is nu in balbezit. Rozen passt de bal in één keer door. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - F.C. Looser 0:3

40e minuut.
Piotrowicz onderschept slim de pass. Zornetta rent richting de bal. Zornetta geeft de bal voor. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel. Secăreanu bokst de bal weg. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - F.C. Looser 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 54%, F.C. Looser 46%.
FC.Maidan - F.C. Looser 0:4

46e minuut.
Okumuş komt het veld opgelopen. Carasciali komt het veld opgelopen. Pičuljan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pičuljan verovert de bal door een tackle van achteren. Pičuljan geeft een lange en hoge pass. Carasciali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasciali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Okumuş kopt de bal weg. Carasciali is nu in balbezit. Geantă is nu in balbezit. Carasciali verovert de bal door een tackle van achteren. Carasciali haalt uit met een fantastische trap. Secăreanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisoiu passt de bal met de wreef. Cizmă geeft een lange en hoge pass. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 35%, F.C. Looser 65%.
FC.Maidan - F.C. Looser 0:4