Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayalet-Kral Çorumspor SK
Attack Tactiek A
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 31.1
very good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Böhtlingk is nu in balbezit. Garczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk onderschept slim de pass. Böhtlingk geeft de bal voor. Uusitupa bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Uusitupa verovert de bal door een tackle van achteren. Uusitupa geeft de bal voor. Szmek speelt de bal door. Böhtlingk kan de bal niet met de borst controleren. Böhtlingk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Grocholak passt de bal zonder na te denken. Uusitupa rent richting de bal. Uusitupa probeert naar een medespeler te passen. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Uusitupa rent richting de bal. Uusitupa passt de bal met de wreef. Böhtlingk is nu in balbezit. Uusitupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap. Kələntərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayalet-Kral - Çorumspor SK 1:0

36e minuut.
Kneževiќ rent richting de bal. Kneževiќ passt de bal zonder na te denken. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. Kələntərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayalet-Kral - Çorumspor SK 2:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hyjek trapt de bal weg. Kneževiќ kopt de bal weg. Uusitupa heeft problemen om de bal te vangen. Uusitupa geeft een hoge lob. Paal! Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayalet-Kral - Çorumspor SK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayalet-Kral 26%, Çorumspor SK 74%.
Hayalet-Kral - Çorumspor SK 3:0

48e minuut.
Böhtlingk heeft problemen om de bal te vangen. Böhtlingk met een sublieme pass. Mastri geeft een hoge lob. Uusitupa is nu in balbezit. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap. Kələntərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Hajdu passt de bal met de wreef. Kneževiќ rent richting de bal. Kneževiќ passt de bal met de wreef. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk schiet op doel. Kələntərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uusitupa rent richting de bal. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayalet-Kral - Çorumspor SK 4:0

66e minuut.
Pelt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šljivančanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polonez. Polonez krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Böhtlingk heeft problemen om de bal te vangen. Böhtlingk passt de bal in één keer door. Kneževiќ met een sublieme pass. Uusitupa is nu in balbezit. Uusitupa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayalet-Kral - Çorumspor SK 5:0

72e minuut.
Hajdu onderschept slim de pass. Hajdu geeft een hoge lob. Kneževiќ probeert naar een medespeler te passen. Uusitupa rent richting de bal. Uusitupa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayalet-Kral - Çorumspor SK 6:0

75e minuut.
Simmonds speelt de bal door. Kneževiќ met een sublieme pass. Szmek probeert naar een medespeler te passen. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lupu kan de bal niet met de borst controleren. Uusitupa rent richting de bal. Met opzet legt Lupu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lupu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Uusitupa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hajdu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kələntərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Uusitupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusitupa met een sublieme pass. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayalet-Kral - Çorumspor SK 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayalet-Kral 34%, Çorumspor SK 66%.
Hayalet-Kral - Çorumspor SK 7:0