Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Return Of The Pilarget FENERBAHÇELİİİİ
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten very good
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Bedir passt de bal zonder na te denken. Ente is nu in balbezit. Ördekçioğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Ördekçioğlu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Tokgözlü rent richting de bal. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe is nu in balbezit. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. Ardıç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:1

7e minuut.
Azat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zalluhoğlu is nu in balbezit. Zalluhoğlu passt de bal zonder na te denken. Šulda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Rob probeert naar een medespeler te passen. Šulda rent richting de bal. Šulda passt de bal met de wreef. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marburger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marburger met een sublieme pass. Enríquez heeft problemen om de bal te vangen. Šulda rent richting de bal. Šulda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Soklangaç kopt de bal weg. Klungelig pakt Zalluhoğlu de bal. Marburger rent richting de bal. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Ardıç bokst de bal weg. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. Ardıç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Pembe de bal. Afşar is nu in balbezit. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Ardıç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:3

24e minuut.
Carol met een snelle inworp. Šulda rent richting de bal. Met opzet legt Afşar zijn tegenspeler op de grond. Afşar krijgt een gele kaart. Šulda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kerezov met een snel genomen vrije trap. Daar is Enríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Šulda rent richting de bal. Šulda probeert naar een medespeler te passen. Ente geeft een lange en hoge pass. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Rob passt de bal zonder na te denken. Marburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Marburger passt de bal zonder na te denken. Šulda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zalluhoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tüzel kopt de bal weg. Šulda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Afşar is nu in balbezit. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Return Of The Pilarget 79%, FENERBAHÇELİİİİ 21%.
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:3

46e minuut.
Marburger speelt de bal door. Rob is nu in balbezit. Rob probeert naar een medespeler te passen. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Marburger geeft een hoge lob. Daar is Pembe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez rent richting de bal. Enríquez schiet op doel. Ardıç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:4

51e minuut.
Daar is Enríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol speelt de bal door. Rob speelt de bal door. Enríquez rent richting de bal. Enríquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ardıç met een harde bal richting middenveld. Kerezov kopt de bal weg. Daar is Enríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šulda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ardıç trapt de bal weg. Kerezov kopt de bal weg. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marburger onderschept slim de pass. Marburger probeert naar een medespeler te passen. Enríquez rent richting de bal. Šulda rent richting de bal. Šulda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Wolff komt het veld opgelopen. Brisson komt het veld opgelopen. Larue komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Elharar kopt de bal weg. Daar is Soklangaç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marburger geeft een hoge lob. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:5

68e minuut.
Klungelig pakt Šulda de bal. Enríquez rent richting de bal. Šulda is nu in balbezit. Šulda haalt uit met een fantastische trap. Ardıç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:6

70e minuut.
Azat probeert naar een medespeler te passen. Marburger heeft problemen om de bal te vangen. Marburger passt de bal in één keer door. Rob is nu in balbezit. Rob geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:7

74e minuut.
Ente verovert de bal door een tackle van achteren. Ente met een sublieme pass. Carol is nu in balbezit. Carol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Enríquez de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azat met de inworp. Zalluhoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulda onderschept slim de pass. Šulda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kerezov kopt de bal weg. Šulda rent richting de bal. Daar is Šulda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šulda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:8

83e minuut.
Larue trapt de bal weg. Rob rent richting de bal. Rob passt de bal met de wreef. Enríquez heeft problemen om de bal te vangen. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Return Of The Pilarget 78%, FENERBAHÇELİİİİ 22%.
Return Of The Pilarget - FENERBAHÇELİİİİ 0:9