Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltom FC Fox Uruca FC
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 24.3
good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Mrva met een sublieme pass. Orosz is nu in balbezit. Orosz met een sublieme pass. Hangiel rent richting de bal. Hangiel haalt uit met een fantastische trap. Leventis bokst de bal weg.

3e minuut.
Dicu is nu in balbezit. Dicu geeft een lange en hoge pass. Clementoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Orosz verovert de bal door een tackle van achteren. Orosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mrva geeft een lange en hoge pass. Kowalec geeft de bal voor. Gutemberg kopt de bal weg. Mendivil rent richting de bal. Mendivil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mrva is nu in balbezit. Kálal maakt een afschuwelijke overtreding. Mrva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orosz met een snel genomen vrije trap. Hangiel rent richting de bal. Hangiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Eltekten probeert naar een medespeler te passen. Lins probeert naar een medespeler te passen. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Orosz verovert de bal door een tackle van achteren. Orosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sobrecueva probeert de bal aan de voet te houden. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins met een sublieme pass. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel passt de bal in één keer door. Leventis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orosz rent richting de bal. Orosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltom FC - Fox Uruca FC 1:0

37e minuut.
Mrva passt de bal zonder na te denken. Eltekten rent richting de bal. Gutemberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutemberg krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sobrecueva geeft een hoge lob. Hauche heeft problemen om de bal te vangen. Gutemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutemberg haalt uit met een fantastische trap. Tauram werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voltom FC - Fox Uruca FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltom FC 29%, Fox Uruca FC 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voltom FC - Fox Uruca FC 1:1

46e minuut.
Gutemberg heeft problemen om de bal te vangen. Mendivil bereikt de bal nog maar net als eerste. Orosz onderschept slim de pass. Hangiel rent richting de bal. Hangiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kálal rent richting de bal. Chorab onderschept slim de pass. Chorab passt de bal zonder na te denken. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel schiet op doel. Leventis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kowalec heeft problemen om de bal te vangen. Orosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltom FC - Fox Uruca FC 2:1

58e minuut.
Lins met een sublieme pass. Orosz rent richting de bal. Orosz passt de bal in één keer door. Hangiel rent richting de bal. Hangiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dicu passt de bal zonder na te denken. Orosz is nu in balbezit. Orosz passt de bal met de wreef. Hangiel is nu in balbezit. Hangiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mrva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrva passt de bal zonder na te denken. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten speelt de bal door. Dicu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hangiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eltekten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eltekten probeert naar een medespeler te passen. Hangiel is nu in balbezit. Hangiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Orosz onderschept slim de pass. Mione rent richting de bal. Orosz verovert de bal door een tackle van achteren. Orosz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sobrecueva rent richting de bal. Lins verovert de bal door een tackle van achteren. Lins speelt de bal door. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hangiel onderschept slim de pass. Haktanır onderschept slim de pass. Haktanır geeft de bal voor. Gutemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutemberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gutemberg bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kálal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltom FC 34%, Fox Uruca FC 66%.
Voltom FC - Fox Uruca FC 2:1