Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yacares F.c Oviedo United
A los Gus Tactiek LSLS
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.8 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


9e minuut.
Sklarski met een sublieme pass. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek geeft een lange en hoge pass. Virranmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Virranmäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pokładowski speelt de bal door. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek geeft de bal voor. Virranmäki is nu in balbezit. Virranmäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Martino de bal. González Groba is nu in balbezit. González Groba geeft een hoge lob. Virranmäki rent richting de bal. Virranmäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:2

14e minuut.
Rončević verovert de bal door een tackle van achteren. Rončević geeft de bal voor. González Groba is nu in balbezit. González Groba haalt uit met een fantastische trap. Loyola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:3

20e minuut.
Mercado geeft de bal voor. Wirtek speelt de bal door. Virranmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. González Groba is nu in balbezit. González Groba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:4

22e minuut.
Rončević geeft een hoge lob. Virranmäki kopt de bal weg. Daar is Amarilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virranmäki is nu in balbezit. Virranmäki schiet op doel. Loyola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jacoszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. González Groba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:5

24e minuut.
Inworp. Mercado met de inworp. Carles met een sublieme pass. Rončević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rončević geeft de bal voor. Loyola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Loyola met een harde bal richting middenveld. Wirtek kopt de bal weg. Amarilla heeft problemen om de bal te vangen. González Groba is nu in balbezit. González Groba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
González Groba springt en kopt de bal. Daar is Subeldía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virranmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Virranmäki haalt uit met een fantastische trap. Subeldía onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jacoszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek probeert naar een medespeler te passen. González Groba rent richting de bal. González Groba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Azuaga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Rončević de bal. Martino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martino is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Rončević kopt de bal weg. Klungelig pakt Pokładowski de bal. Pokładowski geeft een hoge lob. Virranmäki is nu in balbezit. Virranmäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:6

37e minuut.
Rončević rent richting de bal. Rončević passt de bal met de wreef. Pokładowski rent richting de bal. Pokładowski geeft een hoge lob. Virranmäki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wirtek kopt de bal weg. Daar is Azuaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virranmäki verovert de bal door een tackle van achteren. Virranmäki haalt uit met een fantastische trap. Loyola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yacares F.c 79%, Oviedo United 21%.
Yacares F.c - Oviedo United 0:7

46e minuut.
Daar is González Groba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wirtek rent richting de bal. Wirtek passt de bal zonder na te denken. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Loyola trapt de bal weg. Rončević kopt de bal weg. Virranmäki rent richting de bal. Virranmäki draait met de bal, schiet en ... Loyola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Virranmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Virranmäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:8

49e minuut.
Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek geeft een lange en hoge pass. González Groba heeft problemen om de bal te vangen. Virranmäki is nu in balbezit. Virranmäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:9

53e minuut.
Wirtek geeft een lange en hoge pass. Virranmäki kopt de bal weg. Pokładowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt González Groba de bal. González Groba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Camacho kopt de bal weg. Klungelig pakt Machnacki de bal. Machnacki probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Galarza probeert naar een medespeler te passen. Korir geeft de bal voor. Virranmäki rent richting de bal. Klungelig pakt Virranmäki de bal. Virranmäki draait met de bal, schiet en ... Loyola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Virranmäki is nu in balbezit. Virranmäki geeft een hoge lob. González Groba maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Jacoszek kopt de bal weg. Wirtek rent richting de bal. Wirtek passt de bal met de wreef. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Pokładowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rončević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rončević geeft de bal voor. González Groba springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rončević kopt de bal weg. Klungelig pakt Subeldía de bal. González Groba rent richting de bal. Virranmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Virranmäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:10

69e minuut.
Rončević probeert naar een medespeler te passen. Wirtek is nu in balbezit. Wirtek probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rončević geeft een hoge lob. Loyola probeert naar een medespeler te passen. Wirtek kopt de bal weg. González Groba rent richting de bal. González Groba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:11

72e minuut.
Carles passt de bal zonder na te denken. Pokładowski heeft problemen om de bal te vangen. Pokładowski geeft een hoge lob. Virranmäki rent richting de bal. Virranmäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:12

73e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek geeft een hoge lob. Virranmäki is nu in balbezit. Virranmäki geeft een hoge lob. González Groba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Szczerbaniuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Almirón komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Camacho probeert de bal aan de voet te houden. González Groba is nu in balbezit. Virranmäki is nu in balbezit. Virranmäki schiet op doel. Loyola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yacares F.c - Oviedo United 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yacares F.c 88%, Oviedo United 12%.
Yacares F.c - Oviedo United 0:13