Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-01 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Baku-91 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Baku-91 FC Hovsan
541 Tactiek risk
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.1 gemiddelde waardering 51.6
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Piriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński onderschept slim de pass. Piwoński geeft de bal voor. Ðelmaš springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Piwoński met een sublieme pass. Blind geeft de bal voor. Marchand met een sublieme pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - FC Hovsan 0:1

5e minuut.
Piwoński passt de bal in één keer door. Marchand is nu in balbezit. Marchand probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rusinek neemt de hoekschop. Marchand is nu in balbezit. Marchand schiet op doel. Kuter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - FC Hovsan 0:2

9e minuut.
Ðelmaš kopt de bal weg. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand speelt de bal door. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Rončević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusinek met een snelle inworp. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Piwoński rent richting de bal. Piwoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rusinek probeert naar een medespeler te passen. Marchand rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rončević. Rončević krijgt een gele kaart. Marchand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Unčanin met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rončević de bal. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Kuter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Klungelig pakt Rusinek de bal. Rusinek passt de bal met de wreef. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš geeft een hoge lob. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand draait met de bal, schiet en ... Kuter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - FC Hovsan 0:3

31e minuut.
Türkmen kopt de bal weg. Daar is Blind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Türkmen geeft een hoge lob. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rončević de bal onder controle te krijgen. Kuter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - FC Hovsan 0:4

40e minuut.
Montoliu probeert naar een medespeler te passen. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński met een sublieme pass. Marchand rent richting de bal. Marchand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rončević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš onderschept slim de pass. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš schiet op doel. Kuter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baku-91 79%, FC Hovsan 21%.
Baku-91 - FC Hovsan 0:4

54e minuut.
Crameri is nu in balbezit. Marchand verovert de bal door een tackle van achteren. Rončević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rončević passt de bal zonder na te denken. Blind rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński passt de bal in één keer door. Marchand is nu in balbezit. Marchand schiet op doel. Kuter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - FC Hovsan 0:5

60e minuut.
Mikayilov neemt vlug de vrije trap. Piwoński kopt de bal weg. Crameri probeert de bal aan de voet te houden. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Kuter bokst de bal weg. Ðelmaš is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Türkmen passt de bal in één keer door. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński passt de bal zonder na te denken. Marchand rent richting de bal. Marchand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Piriyev de bal onder controle te krijgen. Unčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Unčanin passt de bal in één keer door. Piwoński rent richting de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baku-91 72%, FC Hovsan 28%.
Baku-91 - FC Hovsan 0:5